Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Soaptele realitatii

Cum i-am spus si Marinei, aseara mi-au venit idei cat pentru inca cinci capitole insa le voi posta pe rand. Nu am vazut greselile de exprimare pe care le-am avut si nu stiu cum de mi-au scapat insa de data aceasta sper sa nu mai am. Mentionez ca este necorectat. Pai, aici este nextul.

Capitolul 6

Au trecut trei zile de cand am avut acea "experienta" afurisita cu cretinul asta. Si cand te gandesti ca am tinut la el. Clar nu ma simteam bine atunci. Acum ne aflam in drum spre Konoha. Normal ar fi trebuit sa ne ia o saptamana insa datorita faptului ca brunetul nu ne lasa usor pana maine seara ne vom afla acolo. Oftez si incerc sa-mi alung gandurile astea. Nu inteleg cum de nimeni altcineva n-a avut curajul sa-i spuna brunetului vreo doua. Din partea roscatei nu am la ce sa ma astept. Juugo la fel, el este tacut. Chiar daca ar fi pe moarte nu s-ar plange ceea ce ma enerveaza. Numai Suigetsu ar fi cel de la care m-as fi asteptat sa spuna ceva insa nici el.

In fata noastra, dintr-un nor de fum isi face aparitia un tip din Akatsuki ce poarta o masca portocalie. Ne oprim si ii spune lui Sasuke de o misiune neindeplinita. Acesta se uita ciudat la el, la fel ca si mine. Ciudatul acela ma analizeaza dupa care isi indreapta privirea catre sol.
-Chiar ma intrebam pe unde umblati. Cumva vrei sa parasesti Akatsuki sau doar te-ai dus sa faci rost de noi ajutoare? Daca prima varianta este cea corecta cred ca stii in ce te bagi, nu-i asa Sasuke? il intreaba pe brunet privindu-l in ochi.

Langa el isi face aparitia un tip. De fapt o planta sau ce mama naibii o fi si asta. Il privesc deoarece parca auzisem de la Orochimau ceva legat de un membru Akatsuki. Este un tip cu doua personalitati sau ceva de genu care seamana cu o planta. Doar sa fii chior si surd pentru a nu-ti da seama ca descrierea aceasta se potriveste cu tipul asta. Imi indrept din nou privirea catre tipul acela pe care il cheama Madara. Da, asa l-a numit Sasuke.

Ii spune brunetului ca satul a fost distrus de Pein, liderul Akatsuki. Perfect, misiunea noastra s-a terminat. Imi lipesc spatele de trunchi si doresc sa spun ceva insa mascatul ala nu ma lasa. Isi intreaba planta cine este noul Hokage. Hokage? Parca asa isi numesc cei din Konoha pe lideri. In satul ierbii parca sunt numiti Kamizekage sau ceva de genul. Iarba aia miscatoare ii da un nume cunoscut mie si anume Danzo. De ce imi pare atat de cunoscut? Il privesc cu o ura dupa care ma uit la Sasuke care sta intr-un loc. Este uimit de lucrurile pe care le-a aflat. Dupa minute in care privirea sa a fost atintita spre raul ce treaverseaza langa copacii pe care ne aflam noi, isi muta privirea spre noi sau mai bine zis spre mine.

La intersectia dintre privirile noastre nu mai fac prostia pe care am facut-o inainte si-l infrunt. Il privesc cu o raceala in ochi. Nu vreau sa creada ca i-am picat in capcana. In nici un caz. Se enerveaza de tupeul meu dupa care il priveste pe Madara. Se intoarce si incepe sa prinda viteza. Fara a-si indrepta privirea catre noi, ne spune sa-l urmam. Cei trei o iau in fata mea si cand dau sa plec si eu vocea lui Madara ma opreste.
-Ti-as sugera sa nu-i stai in cale lui Sasuke, asta daca tii la viata ta, imi spune dupa care impreuna cu planta miscatoare se spulbera intr-un nor gros de fum.

Raman nemiscata si ma gandesc la ceea ce mi-a spus. Cum adica sa nu-i stau in cale? Ceva nu-mi miroase a bine. Tipul asta stie ceva si nu doreste ca Sasuke sa stie. Ma intreb despre ce este vorba. Raman asa pret de cateva minute dupa care realizez ca am ramas in urma datorita faptului ca nu le mai simt chakrele celorlalti. Incep sa fug din ce in ce mai tare si in cinci minute i-am ajuns din urma. Suigetsu ma intreba ce am patit, fiind ingrijorat. Ii spun ca nu am nimic si raman ingandurata.

Simt cum picioarele ma dor si se inmoaie usor. Este si normal avand in vedere ca in ultimele nopti nu prea am mai dormit si ne-a tinut numai pe drumuri. Oboseala isi pune amprenta nu numai pe mine ci si pe cei trei coechipieri. In mana mea apare putina chackra care curand o materializez si o arunc spre brunet. Ii trece pe langa obraz si ii face o mica zgarietura. Se intoarce gata de lupta in timp ce eu ma opresc si il privesc nervoasa.
-Sefu, cred ca ar trebui sa ne odihnim,ii spun, primul cuvant care mi-a iesit din gura fiind spus cu sarcasm in timp ce restul au fost serioase. Cu totii suntem extenuati datorita faptului ca nu am mai luat o pauza de ore intregi si nu vom putea lupta, mai adaug.

Ma priveste cu ura dupa care coboara pe sol. Cei trei zambesc si il urmeaza. Un simplu "Multumesc" ar fi prea mult din partea lor, nu? Imi dau ochii peste cap si ma asez langa un copac. Tot ce vreau este sa dorm. Nu mi-e foame, nici sete. Inchid incet ochii si in cateva clipe ajung pe taramul cosmarurilor. Nu le pot numi vise. Oricum nu ma pot plange, m-am obisnuit sa am cosmaruri in fiecare seara.

Un sunet ma trezeste. Sar ca arsa si simt cum cineva ma prinde de mana. Vreau sa scot o injuratura insa vinovatul imi pune mana la gura. Ma strange tare dupa care ma ia in brate si fuge cu mine. Cand ne aflam la o distanta considerabila de locul de odihna al echipei mele ma lasa jos. Ma intorc nervoasa cu pumnul pregatit insa raman socata cand vad ca vinovatul nu este nimeni altul decat Sasuke. Imi prinde pumnul cu usurinta si-l strange. Imi trag mana din stransoarea sa si il intreb nervoasa ce doreste. Nu spune nimic si o ia in partea opusa locului in care se afla echipa. Merge si imi face semn sa-l urmares. Oftez si merg cu pasi marunti spre el.
-Stii Yuna, tu te cam joci cu focul si cat de curand te vei arde, imi spune cu o voce ce nu exprima nici un sentiment.

Asta da schimbare, pana acum cand eram nomai noi doi vorbea diferit cum mine si mai facea si alte prostii. Ma mir ca pana acum nu a incercat sa ma violeze. Imi dau ochii peste cap dupa care imi lipesc stapele de trunchiul unui copac. Incerc sa-mi limpezesc gandurile insa o idee minunata insa face aparitia. Schitez un mic zambet si ma indrept spre Sasuke dupa care imi lipesc corpul de al sau. Imi asez mainile in jurul gatului sau dupa care il privesc in ochi.
-De ce spui asta Sasuke? il intreb cu o voce trista. Eu intr-un final mi-am dat seama ce simt pentru tine iar tu asa faci? Te joci cu sentimentele mele? mai adaug in timp ce imi aproprii buzele de ale sala.

Observ ca nu se lasa mai prejos si ii apare un zambet pervers in coltul gurii. Cand se afla milimetric de buzele mele ma despart de el. Ramane uimit si ma priveste ciudat. Imi aranjez bluza in timp ca imi trec mainile pe langa sani. Nu-mi vine sa cred ca fac asa ceva insa vreau sa-i vad limitele. Acel mic zambet devine unul mare si se aproprie de mine cu pasi marunti. La distanta de doi pasi eu dispar intr-un nor de fum.
-Acum chiar poti spune ca m-am jucat cu focul, ii spun in timp ce vantul adie usor prin parul meu. Eu ti-as sugera sa ai grija cum te vei comporta cu mine pe viitor.

Cobor de pe creanga si ma indrept spre locul unde cei trei se adihnesc. Ma asez si incer ca adorm insa nu mai reusesc. Nici nu mai am nevoie. Am dormit destul. Il aud pe brunet cum vine si ii simt privirea atintita spre mine dupa care se aseaza si incearca sa adoarma. Dupa cateva minute ma ridic si ma plimb usor prin acel loc. As prefera sa stau de paza. Pana la urma suntem destul de aproape de Konoha si nu as vrea sa fim prinsi.

Răspunsuri în acest subiect
Soaptele realitatii - de Cookiesor - 15-12-2010, 12:55 PM
RE: Soaptele realitatii - de Layla. - 15-12-2010, 07:04 PM
RE: Soaptele realitatii - de Marina. - 15-12-2010, 09:56 PM
RE: Soaptele realitatii - de Cookiesor - 16-12-2010, 12:56 PM
RE: Soaptele realitatii - de Dufresne - 16-12-2010, 04:11 PM
RE: Soaptele realitatii - de Marina. - 16-12-2010, 07:09 PM
RE: Soaptele realitatii - de Cookiesor - 19-12-2010, 12:01 AM
RE: Soaptele realitatii - de Heaven - 19-12-2010, 02:42 AM
RE: Soaptele realitatii - de Marina. - 19-12-2010, 06:15 PM
RE: Soaptele realitatii - de Biscu' iz back ^^ - 20-12-2010, 10:00 AM
RE: Soaptele realitatii - de Cookiesor - 24-12-2010, 08:44 PM