Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Slayers Revolution

#1
[Imagine: 9014.jpg]
Pana acum am urmarit impreuna aventurile vrajitoarei Lina Inverse si a prietenilor ei, fie pe internet, fie la tv. Cele trei serii: Slayers, Slayers Next si Slayers Try ne-au tinut in suspans, intrebandu-ne ce aventuri mai urmeaza.
Insa actiunea nu se termina aici, o data cu inceputul lunii iulie, a fost lansata o noua serie anime, Slayers Revolution.
Pierzand Sabia Luminii, in batalia anterioara, Lina si Gourry isi continua calatoria pentru a gasi un inlocuitor armei. Isi vor revedea vechii lor prieteni, Amelia si Zelgadis, in regatul Luvinagard. Lina este incantata sa-si revada prietenii, insa fericirea este spulberata de aparitia inspectorului Investigatilor Speciale Unite, Wizer. Oare ce se va intampla in continuare?

Personaje:

Line Inverse: http://cdn.myanimelist.net/images/characters/1/1169.jpg
Gourry Gabriev: http://cdn.myanimelist.net/images/characters/8/4787.jpg
Zelgadis Graywords: http://cdn.myanimelist.net/images/charac.../15495.jpg
Amelia Wil Tesla Saillune: http://cdn.myanimelist.net/images/characters/2/5362.jpg
Pokota: http://wtf.animeblogger.net/wp-content/u...okota2.jpg


Puteti viziona episoadele aparute pana in prezent si pe Extra Animezup, dand click aici.
Doar membri VIP au acces!
Vizionare placuta 4...
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
Cre-ca o sa pic aici ca nuca in perete. ^^ Desi imi place foaarte mult Slayers, sezonul acesta e ultimul preferat. Grafica da, s-a imbunatatit (cre-ca dupa o prapastie de 5-10, se observa diferentele), dar din pacate, nu le-a iesit. Mi-e dor de vechea alura a personajelor, chit ca erau desenate "shi**y" pentru unii. Cel putin Lina arata ca o fetita iesita de la nebuni, si-a pierdut frumusetea din vechile sezoane. Pana si pieptul, care arata binisor in Next/Try, a decazut in aceasta serie. Faceti o comparatie intre asta si asta. Ca sa nu mai spun ca sunt animati cam, ma rog.

Da, peste grafica mi-e greu sa trec. Povestea e interesanta, insa mai incolo. La inceput devenea enervanta ancheta tipului aluia si disperarea lui de a o prinde pe Lina Inverse. Totusi, undeva se rupea firul. Desi Lina avea o reputatie mai dubioasa, a salvat lumea de atatia raufacatori - Rezo, care a distrus Sairaagul, Val care inviase Steaua Intunecata, Phibrizzo (Lordul Intunericului, parca?). Chiar daca nu intotdeauna a facut ea totul, s-a sacrificat indeajuns, cel putin din pricina celui din urma si-a negociat viata, riscand sa si-o piarda pentru totdeauna, pentru ca mai apoi sa fie denigrata.

Nu zic ca nu-mi mai place Slayers, din contra, dar nu imi place cum l-au imaginat noii producatori. Poate sunt eu prea ancorata in stilul vechi, nu stiu.
[Imagine: ls.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)