04-04-2009, 06:12 PM
Singurul fapt pentru care o prefer pe Lina, este ca are cea mai mare putere dintre toti,ca poate gandi rational si are o minte foarte buna atunci cand vine vorba de bani. Ii joaca pe degete pe ceilalti, reusind apropae intotdeauna sa obtina ceea ce vrea. Imi place felul ei de ai manipula pe ceilalti. Dar desigur, ca la orice personaj trebuie sa aiba si cate un defect.. la urma , urmei nimeni nu-i perfect. Are mari probleme cu apeitul, asta e sigur, ca se indoapa ca un porc, si e foarte temperamentala in majoritatea timpului... calmul ii cam lipseste. Insa, stie cand trebuie sa fie serioasa, si cand se poate maimutari...
In timp ce Amelia este admiratoarea Linei, daca pot spune asa. E cam prostuta, si se prosteste mai rau ca Lina, dar din cand in cand si ea e serioasa...
Nu prea am ce sa mai spun despre Amelia, asa ca o prefer mai mult ca sigur pe Lina. Personalitatea ei e mult mai complexa.
In timp ce Amelia este admiratoarea Linei, daca pot spune asa. E cam prostuta, si se prosteste mai rau ca Lina, dar din cand in cand si ea e serioasa...
Nu prea am ce sa mai spun despre Amelia, asa ca o prefer mai mult ca sigur pe Lina. Personalitatea ei e mult mai complexa.