30-05-2010, 07:43 PM
Etto, sa fiu eu prima [lol] si bun venit in lumea noastra ^^
1 - place verdele enorm de mult
insa ai si tu niste greseli normal xD partea din stanga nu imi place, parca e stearsa partea aia, desi stiu k nu ai vrut sa fie asa... textul, hmm
park el ar fi cel mai important lucru in lucrare si nu personajul, atrage toata atentia, puteai sa il faci ceva mai mic, si ceva mai in jos... si sa nu uit, e prea simplu, niste efecte [fiindca banuiesc ca are si gimpul ^^]
2 - acesta e prea mic, celalalt prea mare... alege o marime potrivita fiindca aspectul conteaza... totul e bun, chiar place ideea cu fundalul, semnatura ta parca nu e la locul ei, ceva mai aproape de personaj, si iar efecte... de multe ori, o semnatura se bazeaza pe efecte...
Semnaturile - primele doua semnaturi imi plac la nebunie <3 dar al treilea, l-ai stricat total >.< dar fie... si cred k stiu dupa ce tutoriale te-ai orientat
dar fie XD ai facut treaba buna cu ele ^^
Sper k au fost critici dure, dar nu prea dure... am prostul obicei de a le da prea dure cateodata >.>" si astept altele ^-^
1 - place verdele enorm de mult

2 - acesta e prea mic, celalalt prea mare... alege o marime potrivita fiindca aspectul conteaza... totul e bun, chiar place ideea cu fundalul, semnatura ta parca nu e la locul ei, ceva mai aproape de personaj, si iar efecte... de multe ori, o semnatura se bazeaza pe efecte...
Semnaturile - primele doua semnaturi imi plac la nebunie <3 dar al treilea, l-ai stricat total >.< dar fie... si cred k stiu dupa ce tutoriale te-ai orientat

Sper k au fost critici dure, dar nu prea dure... am prostul obicei de a le da prea dure cateodata >.>" si astept altele ^-^