Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shattered Art [ecchi]

The doll crypt project:
Bleeding: Ideea imi place, mai ales partea cu masca insangerata. Pare totusi putin schitat. Acele umbre facute cu pixul, acele hasurari mai precis, trebuiau facute cu putin mai multa atentie.
Stitched beauty: Wow! Asta da! Mi-au placut foarte mult floricelele ce impodobesc leaganul. Daca ai fi facut si parul mai chinuit, ar fi fost un desen de exceptie.
Dark ballet: Daca nu era soldul putin prea scos in afara in partea dreapta si asta ar fi fost un desen super-tare. Dar oricum a iesit foarte bine!
Crazy doll: Nu e rau nici asta, dar se vede ca e ceva mai vechi. Daca l-ai reface acum, ar iesi mult mai bine!
I've got my hand on you: Da! Asta da! Pana acum asta imi place cel mai mult! Meriti felicitari pentru asta!

Junk project
Shattered porcelain: Wow again! Asta e uimitor! Ti-a iesit foarte bine! Felicitari si pentru acest desen!
Junk heart: Nu e cine stie ce nuditate acolo 21 Dar desenul e super tare! Si mi-a placut in mod special cum ai scris "Deleting all data". Good work!!!

Pop art
Freedom: Iarasi, nu vad cine stie ce nuditate 10 La acesta mi-a atras atentia privirea fetei. Un desen mai mult de concept, dar foarte reusit! Bravo!

Misc
Color girl: Asta imi place pentru ca imi aduce aminte de Sandra Nasic de la Guano Apes ^^ Sa stii ca si colorezi foarte bine, dupa cum se vede.
Lolita red: Ce exceptia parului, care are o forma putin cam ciudata, restul desenului e.... Sa zicem doar ca e cel mai bun de pana acum, in opinia mea, desigur!!! Felicitari!
Skater boy: Hehe, am zis eu ca stii sa colorezi ^^
The sea conquerer: Da...ce pot sa zic... un desen mai bun decat Lolita red! Cel mai tare dintre cele postate de tine! Bravo! Ai facut o treaba foarte buna!

Răspunsuri în acest subiect
Shattered Art [ecchi] - de sadistic-fairy - 10-12-2007, 01:41 AM
RE: Shattered Art - de Flaw - 10-12-2007, 12:30 PM
RE: Shattered Art - de Yuna-Ina - 10-12-2007, 02:45 PM
RE: Shattered Art [ecchi] - de Heratcher.21q - 25-11-2008, 06:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Natsuru's all drawings ( some ecchi ; violence ; yaoi ) Natsuru 1 3.674 02-09-2012, 12:34 AM
Ultimul răspuns: Natsuru
  Si je p'aici [ecchi] DiDi 15 10.333 08-02-2009, 09:32 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Sectiunea de Ecchi hiei-chan 2 4.290 19-02-2008, 11:25 PM
Ultimul răspuns: Aleksandr

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)