E anime-ul copilariei mele. E anime-ul cu care am crescut si care m-a schimbat. A avut 50% influenta in dezvoltarea personalitatii mele. Mereu am iubit anime-ul asta si mereu il voi iubi. Cand ma uit la el ma vad iarasi fetita aia stand pe canapea si mancand pepene verde. Cred ca e singurul anime care a fost dublat cu logica pe Jetix. Nu-mi pasa cum e in alte limbi. Nici macar nu vreau sa stiu. Vreau sa-mi amintesc pentru totdeauna vocile personajelor pe care inca le mai stiu:)) Imi amintesc vocea calma a lui Faust (a doua voce, ca prima era nebuna:))) vocile lui Yoh si al lui Len nu pot sa le uit. Vocea lui Trey si felul in care spunea "mamaaaa" Vocile tutror spiritelor mi le amitesc perfect. Vocea lui Ryu, a lui Morty a lui Chocolove si a Annei:)) Vocea lui Silva si a lui Callim:)) Vocea lui Tao June si vocea lui Pilika:)) Vocea celor din X laws:)) Am ceva cu vocile:))Asta ma face sa imi amintesc de copilaria mea. Povestea originala a fost incredibila, personajele au fost construite foarte bine...nu pot sa pun accent pe detalii tehinice. Tot ce pot sa spun e ca anime-ul asta e copilaria mea. Nu o sa-l uit niciodata si as da orice, orice doar ca sa traiesc din nou clipele alea...[posturi unite]
Aaa da si e singurul animepe care l-am vazut cap coada de 3 ori:))
Aaa da si e singurul animepe care l-am vazut cap coada de 3 ori:))