Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shadows and Dust [+16]

A/N: Multumesc tututor ! :* Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati asa mult, insa am avut 2 teze ,un test si 2 olimpiade...really busy :stress:
O sa incerc sa scriu mai des ! Enjoy..kisses

Chapter sixteen: Love game

The story of us, it always starts the same
With a boy and a girl and a game
A love game
(Lady gaga-LoveGames)

”Poti sa-mi imprumuti putin un creion?”l-am intrebat entuziasmata, poate reusem sa dezleg misterul. Mi-a intis usor un creion cu o expresie ciudata pe fata , pentru o secunda mainile noastre s-au atins, m-a socat . Mainile lui erau atat de calde in comparatie cu ale mele, senzatia mi-a trimis un impus in sirea spinarii, nu m-am putut abtine sa nu zambesc.

Am urcat rapid scarile , insa am fost imediat intrerupta de Alex si Steph care stateau intr-un colt si discutau inflacarati de parca erau prietenii de o viata, am puftin usor sarcastic.
”Amee! Trrrebuie neaparrrat sa facem ceva distrractiv imprreuna, o sa fie drrragut!” mi-a dat ochii peste cap si am trecut rapid pe langa ei , am intrat in camera ca un vartej si am luat pergamentul din sertar. L-am deschis entuziasmata si am inceput sa hasurez usor cu creion foaia, am zambit. Linii usoare se observau, literele erau usor gravate in foaie, aproape nici nu se observa. Dezamgire, erau niste litere puse la intamplare, fara niciun sens, ca un puzzle din litere. Ma uitam mirata , socata, deja devenise prea complicat pentru mine.
Statea intinsa pe canapeaua din sufragerie, linistea acaparase camera. Dadeam usor paginile cartii, mai bine zis piesei de teatru. Reciteam ”Visul unei noptii de vara”, Shakespeare. Mereu reusea sa ma inveseasca prin umor si prin finalul fericit si atat de perfect. As fi vrut sa fie asa si in realitate, oamenii sa se indragosteasca de persoana potrivita ca prin magie si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.

Alex si Steph erau in bucatarie, le auzeam rasetele din cand in cand, desigur am fost si eu invitata la mica lor intalnire , dar m-as fi simtit in plus. Defapt ma simteam in plus peste tot, mereu eram in plus. Pentru Daren eram in plus, pentru prieteni mei cei mai buni eram in plus... dramatic . Shakespeare imi dadea o stare dramatica, simteam nevoia sa analizez fiecare gest, fiecare zambet. Pentru o secunda mintea mi-a zburat catre Darius, numai vorbisem cu el de cateva zile, eram paranoica, aveam impresia ca incearca sa ma evite.

Tipete , urlete, zgomote puternice. Am auzit cum mai multi oameni au coborat violent scarile , auzindu-se pasi greoi si indurerati. M-am ridicat in picioare si acum il priveam pe Daren, cum intra in sufragerie cu ochii plini de furie , lucind usor in lumina candelabrulului. Dupa el alerga Noelene acoperita de un halat lung si negru si Chad care avea doar o pereche de boxeri pe el, zambea malefic, parea sa se distreze.

Mi-am intors privirea de la Chad semi dezbracat si am zarit-o pe Steph care venise alaturi de Alex sa priveasca cearta . Am luat o perna mare si alba de pe canapea si am aruncat-o violent in Chad, care imi afisa acum un zambet.
”Acopara-te pentru Dumnezeu...” i-am raspuns indignata, Steph rosise, am zambit usor, era incurabila, orice ar fi zis , ea tot indragostita de el era.
”Daren, STAI! Numai fugi, vrei sa anunti toata casa? E o problema personala.”
”Ce Noelene? Nu vrei sa stie lumea ce t***a esti?” baiatul gesticula enervat, credeam ca in orice secunda o sa devina violent, ma speria . M-am indreptat usor spre el si l-am apucat de umerii.
”Linisteste Daren, nu vrei sa faci ceva ce o sa regreti mai incolo.” s-a intors spre mine cu o privire uimita, ma privea surprins dar in acelasi timp parea sa regrete ceva. I-am zambit, ochii lui , inca aveau efect asupra mea.
Noelene zambea usor cu coltul gurii, isi trecu teatral mana prin parul lung si deschis la culoare, as fi vrut sa o bat chiar eu cu mana mea. De ce ii facea asta lui Daren?
”Oricum Daren, relatia noastra s-a terminat . Vroiam sa-ti spun mai de mult, dar nu vroiam sa te ranesc...eu il vreau pe Chad.”vocea ei era asa serioasa , nu-mi venea sa cred cat de bine mintea. Chad se apropie usor de ea si o mangaie pe obraz, avea o privire usor bajocoritoare, parea sa se distreze de minune. Cat il dispretuiam pe baiatul asta, imi parea rau ca el a fost cel care mi-a salvat viata.
”Draguta, eu nu te vreau pe tine. Ai fost doar o distractie pentru mine. Ce te asteptai la alceva?”

Pentru prima data de cand am cunoscut-o pe Noelene, ramasese muta, era socata. Distrusa. Baiatul blond a plecat din camera, lasand-o devastata. Lacrimile ii curgeau usor, fara voia ei. Acum am realizat, Noelene chiar se indragostise de Chad, nu era doar o joaca pentru ea. Imi pare rau, stiam cum se simtea, as fi vrut sa o consolez, dar ceva ma oprea, prezenta lui
Daren ..stiam ca si el suferea la fel de mult ca ea. Nu stiam ce sa fac, ramasesem inlemnita. Daren a plecat din camera, furios. Ramasesem doar eu, Noelene si Steph si Alex. Fata a cazut din picioare, prabusindu-se pe covor, plangand. Nu puteam sa nu fac nimic, m-am apropiat de ea si am luato in brate, linistind-o.
”Gata, nu merita..”

Cei doi ma priveau mirati, aproape socati. Stiau cat am suferit din cauza relatiei dintre Noelene si Daren. Dar ei nu puteau sa inteleaga, ce vina aveau ei ca eu ma indragostisem de persoana gresita? Ma saturasem sa dau vina pe totii ceilalti pentru greselile din viata mea, daca Daren nu ma placea asa cum era, insemna ca el nu era baiatul potrivit pentru mine. O tineam strans pe Noelene , lacrimile ei imi udau tricoul, gafaia usor. Imi amintea de mine, trageam aer in piept insa parca nu eram in stare sa respir.

Am ridicat-o in picioare si am condus-o pana sus in camera ei. Cand am intrat cu ea, plansa , cu machiajul intins, Caleb imi arunca o privire intrebatoare. L-am chemat sa ma ajute, am intinso pe fata in pat si am sfatuit-o sa doarma putin. Brunetul mi-a promis ca o sa aiba grija de ea, i-am zambit , Noelene era in maini bune. Caleb era omul perfect cat venea vorba de despartiri, nu o sa uit niciodata cum m-a ajutat sa trec peste in ziua aceea blestemata.

Cand am iesit din camera , roscata ma astepta, privea absenta in gol. Am ridicat usor spranceana dreapta, oare unde era noua ei iubire, Alex?!
”Nu vrrrea sa fie cu ea...wow..” aceste simple cuvinte m-au socat. Am ramas cu gura intre-deschisa pentru cateva secunde. Baiatul ala a distruso pe Noelene...si tot la ce se gandea Steph acuma era faptul ca era dinou disponibil, ca sa zic asa. Era atat de indragostita? Asa de orbeste ...de un baiat care se comporta asa urat cu fetele? O compatimeam, il compatineam si pe Alex. Chiar credea ca putea sa concureze cu Chad, cand Steph era asa fermecata de prezenta lui?
”Oricum, nu-mi place de Chad...Alex e grozav!” parca incerca sa se convinga singura, am zambit sarcastic cu coltul guri , am dat usor din cap si m-am intors cu spatele la ea , pregatita sa plec, nu vroiam sa fiu in preajma lor prea mult si daca Steph era aici , numai era mult si urma sa apara si Alex.

Daren s-a apropiat usor de mine, de unde aparuse? Am rasuflat greu, acum ce mai vroia si el de la mine? Sa-l consolez?
”Vrei sa bei un ceai cu mine, pe terasa? Trebuie sa ma calmez si se pare ca numai tu stii cum.” a afisat un zambet fermecator, m-am strambat ... de ce eu???
”Hai Amee, eu si Steph ne uitam la un film..vii?”striga Alex de la capatul holului. Nu se putea asa ceva, eram intre doua rele. Ce puteam sa aleg ...pe cei mai buni prietenii ai mei care flirtau incontinuu...sau baiatul de care eram indragostita nebuneste acum cateva saptamani? Mi-as fi dorit sa apara deodata Darius sa ma scoata din situatia asta de cacat , dar asta nu s-a intamplat, ar fi fost prea frumos sa fie adevarat.
”Scuze Alex, dar m-a invitat deja Daren.” am oftat...de ce eu?
[Imagine: magic.png]
My creations (read & comment):

Răspunsuri în acest subiect
Shadows and Dust [+16] - de Kita - 15-09-2009, 09:41 AM
RE: Shadows and Dust [+16] - de LoveNight - 15-09-2009, 06:50 PM
RE: Shadows and Dust [+16] - de Kita - 15-09-2009, 08:01 PM
RE: Shadows and Dust [+16] - de Kita - 15-09-2009, 11:25 PM
RE: Shadows and Dust [+16] - de Kita - 16-09-2009, 10:12 AM
RE: Shadows and Dust [+16] - de LoveNight - 16-09-2009, 06:22 PM
RE: Shadows and Dust [+16] - de Kita - 16-09-2009, 09:31 PM
RE: Shadows and Dust [+16] - de LoveNight - 16-09-2009, 09:44 PM
RE: Shadows and Dust [+16] - de Kita - 17-09-2009, 10:47 AM