19-03-2011, 12:01 AM
Citat: Totul a început atunci când am fost aleasă într-un program de schimb de elevi din liceu.
Am avut norocul sa mă trimită tocmai in Tokyo,[Space]orașul ce doream să îl vizitez încă de când eram mică.
Nefiind o fire timidă, încă din prima seară am vizitat un club de pe aleea hotelului in care eram cazată, ' 野ãƒãƒ© '.[ Asta ce cauta aici? ] Nu aveam pe nimeni cunoscut, aÈ™a că m-am aÈ™ezat la bar È™i am comandat un whiskey, băgându-mă în vorbă cu oricine trecea pe lângă mine...
Curând, prezența mea începea sa se facă remarcată, una dintre chelnere aruncându-mi priviri insistente.Totuși, la început ,nu am realizat că ea se uita chiar la mine, imaginându-mi ca probabil se uita dupa un cunoscut al ei. Nu ma consideram un model, singurele caracteristici ce erau remarcate de majoritatea prietenilor erau culoarea ochilor mei si contrastul făcut cu tenul.
Aveam 1,70 [ un metru saptezeci, nu-ti cad mainile xd ] , o inălțime potrivita varstei mele, de 19 [ again ... nouasprezece! ] ani.Culoarea părului meu este naturală, fiind brunetă de când mă știu. Nu sunt extrem de slăbuță, dar aș zice undeva in jur de medie.
Nu eram deloc timidă, și în plus, cu alcoolul pe care îl băusem, mi-am făcut curaj și m-am îndreptat spre ea .Nu mi-a zis niciun cuvânt, ci doar mi-a făcut semn să o urmez.
În timp ce urcam pe scări, nu m-am putut abține să nu remarc felul în care mergea, cu care, gândeam eu, putea seduce pe oricine, [ fara virgula ] și formele delicate ale trupului ei ce deja începuseră să mă scoată din minți.
Ajunsă în fața ușii cu numărul 19 [ nouasprezece!],chelnerița intră, iar eu, nedumerită complet, am urmat-o. Când să intru, ea se întoarse și, [ fara virgula ]în beznă [bezna fara ă ] totală, mă [ m-a luat ] luă în brațe și mă sărută... [ m-a sarutat ]
La început,eram [ am fost! ] surprinsă, dar, [ fara virgula ]contrar la ce gândeam, i-am răspuns la sărut, mușcându-i apoi, buza inferioară, și, stăpânită de impuls am luat-o în brațe și am împins-o spre dormitor, trântind ușa în urma noastră, abandonând tot restul lumii.. [ doar un puct ]În această clipă, eram numai noi două.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]