Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sex Drugs and Rock n Roll

nu detin nici un personaj al acestui fic si nu fac profit pe urma acestuia.
varsta minima:18
gen:+18
observatii cu privire la continut:limbaj colorat
tipul de comentariu:critica-simplu

Cap1:Viata mea

Sakura:
Stateam si priveam picaturile cristaline ale ploii, iar tristetea se vedea pe chipul meu alb ca spuma laptelui, iar acea tristete era cea de cand m-am mutat din L.A unde locuiam cu parintii mei.Se pare ca v-am bagat in ceata...deci ,sa incepem sunt o fata de 18 ani, cu parul roz ca al unui trandafir abia imbobocit, ochii verzi precum iarba frageda a primaverii, a da...si ma numesc Sakura Haruno.Ce imi place si ce nu-mi place?...Pai imi place sa stau in apartamentul meu din Miami, sa ascult muzica rock, iar uneori sa fumez un joint.Stiu ca un joint va duce cu gandul mai mult ca sunt genul rasta...dar asta sunt eu.Imi mai place sa ma dau cu skatul, partea cea mai buna fiind ca este o panta special pentru skateri langa apartamentul meu.
Iar acum ce nu-mi place..ei bine ii URASC pe acei baieti care incearca sa para smecheri sau ceva de genul dar nu le iese, unul dintre ei ar si Atasuna no Sasori.El este un baiat de 19 ani cu parul rosu, ochii caprui si niste muschii desenati cu markerul.Desi il cunosc de la 10 ani NU IL SUPORT se tot da la mine nu stie ce inseamna NU.Bun am terminat lucrurile despre mine.
Ma c-am plictisesc singura asa ca pun melodia mea favorita "Far away" si o sun pe cea mai buna prietena a mea Hinata.Este o fata super de treaba cu parul albastrui si usoare reflexii de mov si ochii lila,are un verisor dragut Neji cu parul saten si ochii tot lila.
In sfarsit s-a gandit si ea sa raspunda:
-Da Saku, ce e?
-Pai uite ma plictisesc vrei sa vii in parc cu skatul?
-Ok.Apropo Sasori mi-a spus sa iti transmit ca ieri erai asa de buuna.Spune ea razand
-Ha ha ce amuzant Hin, deci in 20 minute la rampe.Pa
Fata nu mai apuca sa spuna nimic deoarece am inchis imediat, avand inca nervi de ce a spus Sasori.
Plec din sufragerie si ma duc in camera mea care avea 2 dintre pereti rosii, iar ceilalt 2 erau albi.Patul meu era in mijlocul camerei,el avand(patul) o lenjerie neagra cu modele de flori rosii, in fata lui se afla LCD-ul ,langa el se aflau 2 dulapuri din lemn de abanos.
Caut in ele(dulapuri) si gasesc o perece de blugi rosii rupti in diferite parti,un maieu negru simplu si o camasa cu rosu,negru si verde in carouri.
Ma imbrac in ele si ma duc in fata oglinzii sa ma indrept, acel maieu si blugii chiar ca imi scoteau in evidenta formele apetisante.Dupa ce ma indrept imi iau in picioare niste skateri alb cu negru si ma indrept spre parc.
Astept vreo 5 minute dupa Hin, stiind ca 2 ochi abisali ma studiaza de la distanta de cand am ajuns acolo.Dupa ce Hin apare mergem direct pe panta.
Eram obosite asa ca ne-am asezat pe banca, o persoana de acolo parca abia stepta sa ma asez asa ca vine la mine si imi zice:

Scuze ca este asa de scurt si nu am scris nimic despre acea persoana misterioasa asa ca imi trebuie 3 comm ca sa il continui.Nu de alta dar vreau sa stiu si parerea voastra...app o sa fie +18 THK

Răspunsuri în acest subiect
Sex Drugs and Rock n Roll - de Live.Rock - 25-04-2012, 06:30 PM
RE: Sex Drugs and Rock n Roll - de DiZ - 25-04-2012, 11:15 PM
RE: Sex Drugs and Rock n Roll - de Live.Rock - 26-04-2012, 05:19 PM
RE: Sex Drugs and Rock n Roll - de Lia - 26-04-2012, 05:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sex , Drugs N Rock N Roll [+18] sickness 3 3.531 17-05-2011, 11:31 PM
Ultimul răspuns: Dragonz Eyez
  Sex,Love and Rock'n Roll [Yuri,18+] Kolume 5 4.770 20-03-2011, 05:01 PM
Ultimul răspuns: Ymequa

Utilizatori care citesc acest subiect: