Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scurt istoric

ZuZax Iar ner intalnim ?
Anyway. E ceva de bine. Sa imi pun imaginatia sa "curga".

Tu ai venit de pe acel taram ce se numea "tara anime-urilor". Acolo erau tare frumos, tu erai impreuna cu Yuki Eiri (gravitation) Erati doi porumbei, plini de dragoste. Insa Shuici, vind invidios a planuit cu Inuyasha, ce te iubea, sa rupa acea relatie. Shuici la pus pe Taemin, ce concerta pe acolo, sa te saduca. Insa... planul lui nu a reusit. Asfel incat intr-o zi cand Yuki era in vizita la bunica lui Alba ca zapada impreuna cu Scufita rosie. Onew, ce era pe langa casa ta. Ti-a dat un mesaj de la imparatul si divinul, regele tuturor inimilor Hero. In mesaj scria asa.
"Draga mea, stimata doamna. Ia-ti catrafusele si valea. Hai, bass! Ce mai stai? Pleaca, fugi, du-te odata." Cu lacrimi in ochi al plecat, asa plutind prin galaxie te-ai impiedicat de o coaja de banana, ce ii apartinea lui Minho, alunecai pe langa plante. Pana ce ai cazut pe pamant, si cand ai vazut acea minunatie de ghena de gunoi ai zambit si ai inceput sa alergi pana te-ai lovit de zidul inchisori celor de la Bing Bang. Cand zana cea buna numita Betty cea urta a aflat acea veste ti-a trimit un leptop, iar fluterele Leteuk ti-a dat internet. Asa tu draga copila, ai ajuns pe acest forum.
The End.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
Scurt istoric - de white angel - 05-01-2008, 10:50 PM
RE: Scurt istoric - de Lye - 05-01-2008, 11:16 PM
RE: Scurt istoric - de Jigoku - 07-01-2008, 11:37 AM
RE: Scurt istoric - de Queen of Peace - 12-01-2008, 01:46 PM
RE: Scurt istoric - de Jigoku - 13-01-2008, 09:30 PM
RE: Scurt istoric - de white angel - 19-01-2008, 11:03 PM
RE: Scurt istoric - de Midori - 16-11-2008, 04:27 PM
RE: Scurt istoric - de Flash - 16-11-2008, 04:52 PM
RE: Scurt istoric - de Daria - 12-09-2010, 01:14 AM
RE: Scurt istoric - de yaoi maniac - 13-09-2010, 01:46 PM