Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SasuSaku- iubire fatala( in lucru, reconstruire:D)

Ummm... Ce cauta ficul asta la Original fics? :| Am gasit niste greseli:
Cap I. Mutarea si obisnuirea cu noile locuri

O noua zi incepe (incepea, daca chiar doresti ca actiunea sa se desfasoare la trecut). Soarele imi mangaia delicat fata provocandu-ma sa deschid ochii. Era prima zi din vacanta de vara. Eram si fericita dar si trista. Ne mutam. Parintii erau incantati ca in sfarsit ne-am facut o casa in Konoha (virgula) un oras linistit, cu oameni muncitori, de altfel orasul meu natal. Nu vroiam sa plec. Aveam 14 (paisprezece) ani si imi era greu sa ma despart de toti prietenii care mii (mi-i) facusem. Cunosteam foarte bine orasul Konoha pentru ca eu acolo am locuit pana la varsta de 7 (sapte) ani asa ca mai imi aminteam cum aratau locurile.
Eu eram o fata nu foarte inalta, cu parul lung de culoarea razelor solare, ochii fiind albastri si mari in care gaseai numai dragoste.
Trebuia sa ma ridic din par (pat) odata si sa ma apus (apuc) sa imi pregatesc bagajul, dar observand ca nu sunt instare (space) am ramas acolo in plapuma mea pufoasa gandindu-ma ca imi voi parasi prietenii pe care ii iubeam atat de mult.
Dupa vreo 15 minute (cinsprezece minute/un sfer de ora este mai estetic), m-am ridicat si m-am intins. Aveam noroc ca era soare afara si pasarelele imi alina (alinau, ai combinat prezentul cu trecutul :|) mintea cu muzicalitatea lor uimitor de frumoasa. M-am dus si mi-am inceput siesta de dimineata. Dupa ce am terminat de mancat un ou ochi si am baut un pahar de suc de portocale m-am dus sa imi termin bagajul. In timp ce imi impachetam bagajul am auzit-o pe mama strigandu-ma. ( ar fi fost mai bine sa pui doua puncte in loc de punct, deoarece urmeaza strigatul mamei)
-SAKU.... AI TERMINAT BAGAJUL TAU? (n-ar fi trebuit sa pui majuscule, desi a fost o strigare: nu da foarte bine la estetica)
-NU. MAI AM PUTIN. IMEDIAT IL ADUC. ( mai bine ai mai imbogati dialogul: " Nu inca, mai am putin si-l termin. Il voi aduce imediat.")
-BINE; GRABESTE-TE. ( "Bine, te rog sa te grabesti.")
Mama era o fie (fire) destul de agitata si grijulie, mereu incerca sa ma protejeze ori cat (oricat) de mic ar putea fi (ar fi putut fi) pericolul. Pe mine ma cam deranja, dar nu i-am spus penru (pentru) ca nu vroiam sa se simta prost. Mama de altfel e (era) putin plinuta, are parul scurt, ondulat si blond pai. Ochii ei fiind albastri. ( ar fi trebuit sa mai introduci ceva inainte sa-i faci descrierea fizica; ar fi sunat mai bine " Mama era rotunjoara, avea parul tuns scurt, ondulat si blond ca spicul de grau, ochii ei fiind albastri.")
Desi tata avea parul cret si negru, iar ochii caprui (" iar ochii ii avea caprui" suna mai bine, cred) (virgula) eu m-am nascut cu par blond, drept (parul blond si drept) si ochii albastrii chiar spre verde (suna mai bine ochii albastri-verzui).
Pe drum spre Konoha, am fost foarte tacuta. Eram trista. Nu as fi vrut nici in ruptul capului sa ma mut, dar cand am ajuns mi se paruse motivul de din ainte (de dinainte) o prostie pentru ca atunci chiar nu vroiam sa ma mut cand am vazut peste cine dadusem.
Ajunsesem la noua casa. M-am dat jos din masina cu cactusul meu in mana si m-am uitat la cer. Deodata am observat ca era nor ("era innorat") si statea numai ("numai" nu are ce cauta aici) sa ploua. Mi se parea aiurea. De ce a trebuit sa ne facem casa in Konoha si nu in Los Angeles? Iubeam caminul acela, pe asta nu. ( " Iubeam caminul acela, dar cel nou nu imi trezea un astfel de sentiment) Nu aveam prieteni, nu (un "pentru" ar da bine) ca nu imi puteam face (virgula) dar nu vroiam sa stau aici ("acolo" pare mai de preferat).
Cand am intrat in casa totul era ca un vis fata de cum era afara (era-era => repetitie; puteai spune: "Casa era mult mai frumoasa fata de privelistea de-afara").Camera mea era verde, aveam jaluzele portocalii cu desene in forma de scoici, la geam pe pervaz mi-am asezat cactusul meu, patul era exact langa birou. (virugla in loc de punct) Un birou micut si delicat pentru dama (exista birou de dama? O.O) . Am observat imediat ca toata mobila era set si bine inteles (bineinteles) era de tineret. Imi placea camera mea.(virgula in loc de punct) Dar si celelalte camere erau frumoase.
Dupa ce mi-am aranjat toate lucrurile in sifonier si pe masa am coborat jos (pleonasm, nu poti sa cobori sus >.<). Mama era afara si vorbea cu tata, in timp ce acesta facea (cuvantul "mancare" ar fi binevenit) gratar. M-am dus la mama si m-am asezat langa ea. Deodata m-am plictisit (mai bine era "am inceput sa ma plictisesc") sa mai ascult ce vorbeau si mi-am lasat caul (capul) in jos mangaind cateaua mea cu fata de vulpita pe care o chema Madona. (virgula in loc de punct) O catea foarte desteapta si simpatica.( virgual in loc de punct) Batrana de altfel si jucausa. Ii placea sa fie alintat (alintata, daca e femela). Ochii ii avea caprui iar pe margine avea un contur deparca (de parca) ar fi fost data cu contur de ochi. Era frumoasa si o iubeam foarte mult.
-Saku, ce s-a intamplat? Pari deprimata.
- Nu sunt deprimata. Ma joc cu Madi.
A trecut cu bine ziua aceasta (aceea). Am dat o petrecere de casa noua si m-am imprietenit cu niste fete foarte dragute. (nu ti se pare ca s-a imprietenit prea repede?)

Vezi ca ai doar 31 de randuri si, daca ai fi descris cum s-a imprietenti cu acele fete ai fi avut clar peste 40. Este un fic destul de dragut, iar ideea este buna. Sunt sigura ca acel pleonasm si greselile de tastare n-ar fi aparut daca ai fi "curatat" putin textul inainte. Oricum, oricine mai are greseli de tastare. Si cred ca un moderator iti va muta ficul cat de curand.

Răspunsuri în acest subiect
RE: SasuSaku-Love story(intamplare adevarata din viata mea) - de Ops! - 03-04-2010, 09:16 PM
RE: SasuSaku- iubire fatala - de Savarina Ali - 01-06-2010, 10:10 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  SasuSaku+18 Iubire Shippuuden Capsunica 50 38.903 03-02-2012, 11:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Femeia fatala. Ea~Ea 0 1.983 09-03-2011, 02:21 PM
Ultimul răspuns: Ea~Ea
  Sasusaku iubire nesfarsita Harona 23 16.241 12-02-2011, 11:44 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  Atractie Fatala [+16 / +18] [hentai] Lye 259 267.431 15-11-2010, 04:57 PM
Ultimul răspuns: Tan
  SasuSaku O iubire aparuta dupa mult timp alexandravega 8 8.637 29-07-2010, 12:51 PM
Ultimul răspuns: Flash
  SasuSaku o iubire secreta alexandravega 6 6.604 25-07-2010, 02:38 PM
  SasuSaku[O iubire speciala] Deutzzyka 7 6.765 28-04-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] catynca 22 14.738 25-02-2010, 09:12 PM
Ultimul răspuns: AnimeliciousAngel
  Dragostea poate fi fatala Annya 83 74.899 26-04-2009, 11:34 AM
Ultimul răspuns: D@n@
  O iubire adevarata(sasusaku) sasuke_sakura 8 9.203 04-02-2009, 01:06 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)