04-07-2011, 10:07 AM
Hey, bine ca mi-ai spus.
Am observat ca ai mai redus din dialog. Ai o claritatea cat de cat mai bine, dar tot mai ai de munca. Acel "uau" nu ii inteleg rostu si nu trebuia sa-l pui, iar faza cu "bad boy" ei stiau engleza? adica incurci putin timpurile.
*Descriere: ai pus, ai inceput de jos si e bine. Chestii micute, dar e bine pentru inceput. Acum incearca sa dezvolti putin.
*Actiunea: ai grabito. Cand Naruto a aparut ce sa intamplat pana la urma? s-au luptat? Sasuke e viu, mort..trebuia sa ne lamuresti tu pe noi.
*Semne de punctuatie, in ai mancat. Cand ai o enumeratie, pune virgule..greseli inca mai ai, eu am sa-ti zic doar cateva. Claritatea textului se ridica usor, era pe la inceput un dialog si vorbea Sasuke, ei bine a doua replica a fost tot a brunetului, iar eu nu pricep de ce ai pus alta linie. Ne-ai cam dus in eroare. Ai mancat o linie de dialog undeva.
gandes te- gandeste
saispre zece- saisprezece
chear- chiar [e cu "chi"]
Cam atat, ai grija pe viitor. Succes si te pup dulce.:*
Am observat ca ai mai redus din dialog. Ai o claritatea cat de cat mai bine, dar tot mai ai de munca. Acel "uau" nu ii inteleg rostu si nu trebuia sa-l pui, iar faza cu "bad boy" ei stiau engleza? adica incurci putin timpurile.
*Descriere: ai pus, ai inceput de jos si e bine. Chestii micute, dar e bine pentru inceput. Acum incearca sa dezvolti putin.
*Actiunea: ai grabito. Cand Naruto a aparut ce sa intamplat pana la urma? s-au luptat? Sasuke e viu, mort..trebuia sa ne lamuresti tu pe noi.
*Semne de punctuatie, in ai mancat. Cand ai o enumeratie, pune virgule..greseli inca mai ai, eu am sa-ti zic doar cateva. Claritatea textului se ridica usor, era pe la inceput un dialog si vorbea Sasuke, ei bine a doua replica a fost tot a brunetului, iar eu nu pricep de ce ai pus alta linie. Ne-ai cam dus in eroare. Ai mancat o linie de dialog undeva.
gandes te- gandeste
saispre zece- saisprezece
chear- chiar [e cu "chi"]
Citat:Dupa ce totul s-a potolit simt ca lumea s-a prabusit. Ce copila, ce idioata puteam fi. uau[fara ca nu ii inteleg rostu] O dragoste s-a tranformat in asta? Ce am facut sa merit asta sa iubesc un idiot?Uau [din nou fara] Cate intrebari, dar raspunsuri, raspunsuri aste le vreau la oara la ce sa ne foloseasca intrebarile?[nu pricep, uite cum puteai pune:] dar raspunsuri, raspunsuri nu sunt sau cel putin nu le gasesc eu. Atatea intrebari, pentru ce? pentru ca sa ma zbat eu intr-un univers plin de aceste mistere in speranta de a gasi o iesire, un indiciu..ceva [vezi? simplu si aveai si putina descriere] nu aveam raspunsuri era intuneric vroiam sa fug, dar cum nud-unde?
Cam atat, ai grija pe viitor. Succes si te pup dulce.:*