23-05-2009, 03:19 PM
O.o verryyyy intersting, chiar mi-a atras atentia. Imi place, deoarece este atat de sadic si cumplit, deja ador. Bun, adevarul este ca ai avut nist greseli de tastare, dar se poate rezolva cu urmatorul capitol, doar sa fii mai atenta cand tastezi, iar inainte sa postezi, mai verifici asa ca sa iti dai seama ce ai gresit si ce nu.
Comportamentul personajelor este de departe profund inteles iar fpatul ca genul ficului este psihologic ma tenteaza sa stii. Malik este un personaj extrem de violent, foarte ager in crimele sale. Insa as vrea sa mai descrii decorul unde nse petrec toate aceste crime, toate aceste violuri, deoarece pe prima fata a violat-o. As vrea sa mai descrii din sentimentele personajelor, deoarece mie una mi se pare cam superficiala descrierea.
In rest, este bine. I'm waiting for za next/.
Comportamentul personajelor este de departe profund inteles iar fpatul ca genul ficului este psihologic ma tenteaza sa stii. Malik este un personaj extrem de violent, foarte ager in crimele sale. Insa as vrea sa mai descrii decorul unde nse petrec toate aceste crime, toate aceste violuri, deoarece pe prima fata a violat-o. As vrea sa mai descrii din sentimentele personajelor, deoarece mie una mi se pare cam superficiala descrierea.
In rest, este bine. I'm waiting for za next/.
-