In primul rand, bun venit, draga Andra! Ma bucur nespus sa vad cum lumea se mai reintoarce pe Zup. Sper sa te simti bine aici. Probabil de cand ai plecat lucrurile s-au mai schimbat. Sunt sigura ca nu va fi o problema sa te acomodezi, sau sa gasesti vechile discutii la care ai luat si tu parte - forumul este mult mai frumos organizat acum, nu crezi? De asemenea, sper sa iti faci noi prieteni aici. Sa comunici si sa interactionezi cu acestia - sa impartiti placerea descoperiri lucrurilor comune, sa radeti, sa glumiti. Legat de ceea ce-ai spus de varsta, si de faptul ca lumea iti reproseaza ca esti imatura - nu-ti fa probleme. Dupa parerea mea e mult mai bine sa-ti traiesti copilaria, sa te bucuri de ea cat mai ai ocazia. Este un lucru foarte frumos! Ei bine, acum, daca-mi dai voie, mi-ar placea sa te cunoasc mai bine. Si eu sunt o fire destul de copilaroasa, asa ca cine stie, poate mai avem si alte lucuri in comun. Ce spui?
1. Din cate stiu azi a fost proba la Lb. Romana. Cum ti s-a parut?
2. Vad ca esti pasionata de fotografie. Ce preferi sa fotografiezi? Animale, copii, portrete, peisaje?
3. M-ai ai si alte pasiuni? Cum ar fi pictura, sau desenul grafic..
4. Ce gen de muzica asculti?
5. O carte favorita? Un autor favorit?
Oh, ca sa nu uit. De data asta am sa va atentionez doar, insa, pe viitor, incercati sa evitati posturile tip spamm (care au mai putin de 3 randuri). Nu vreau sa ajungem la discutii gen chat pe aici, ok? ^^
Cam asta a fost. Astept raspunsurile tale. Have fun, Kisses *mwah* !
1. Din cate stiu azi a fost proba la Lb. Romana. Cum ti s-a parut?
2. Vad ca esti pasionata de fotografie. Ce preferi sa fotografiezi? Animale, copii, portrete, peisaje?
3. M-ai ai si alte pasiuni? Cum ar fi pictura, sau desenul grafic..
4. Ce gen de muzica asculti?
5. O carte favorita? Un autor favorit?
Oh, ca sa nu uit. De data asta am sa va atentionez doar, insa, pe viitor, incercati sa evitati posturile tip spamm (care au mai putin de 3 randuri). Nu vreau sa ajungem la discutii gen chat pe aici, ok? ^^
Cam asta a fost. Astept raspunsurile tale. Have fun, Kisses *mwah* !
~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”