@Zuza: Multumim mult de urare. Si da stim ca este cam ciudat ca trei fete sa imparta un cont,dar acestea suntem noi. Unite pana la moarte!
1. Pop : Balanta
Rock : Leu
Goth: Taur
Pe forum impartim o zodie : Rac(pentru ca ne-am cunoscut pe 2 iulie
)
2. Pop: Vaslui
Rock: Constanta
Goth: Bucuresti
3. Pai aveam multe in comun,aveam trasaturi comune(ai putea zice ca suntem triplete
) Si am convenit sa fim surori de legamant. Nu pot sa dau multe detalii pentru ca e mult de zis,mai ales despre legatura care sa creat intre noi.
4. Pop : Imi place la Rock ca ma intelege,imi desluseste poeziile,e buna la suflet,ma asculta si imi da sfaturi.
5. Rock : Imi place la Goth ca este buna la suflet,ma ajuta de multe ori si are incredere in mine.
6. Goth: Imi place la Pop ca este amuzanta,antenta la ce spun,imi da mereu sfaturi atunci cand am nevoie si este sora mea de legamant.
@xTurbiii : Iti multumim de urare! (hug)
1.Pop : Am urmarit doar Lovely Complex
Rock : Intrebare tare grea ! M-au impresionat chiar multe ! De exemplu Romeo X Julieta care m-a impresionat prin povestea incredibila . The WallFlower care a fost un anime amuzant , putin sadic , romantic asa si asa si pot spune extrem de interesant . Hmm , tare greu ! Chiar nu ma pot hotara dar pot spune un anime ce nu-l pot uita : Ginban Kaleidoscop ! Grafica este un draguta si simpla , povestea mi-a placut foarte mult si nu pot uita nici un moment . Cred ca acesta este intr-un fel anime-ul ce m-a impresionat .
Goth : Pe mine ma impresionat Pandora Hearts
2.Pop : Am multi idoli printre care se enumera Nick Jonas , Selena Gomez , etc .
Rock : Am o multime dar pot spune ca idol feminin e Maki Onaga ( Makii / Maki Maki ) iar cel masculin nu exista!
Goth : Am mai multi dar ca idol feminin o aleg pe BoA iar ca idol masculin pe Kazuya Kmenashi.
3.Pop : Ciresele si capsunile
Rock : Marul verde
Goth : Capsuni si mere verzi
4. Pai iti raspundem la intrebari