05-11-2010, 12:40 AM
Salz all ... Ma cheama Claudiu , sunt nou pe zup si am venit din greseala pot sa zic ... dar e frumos la voi si o sa raman mai mult ... am 20 de ani si sunt din Bucuresti ... anime preferat : YuYu Hakusho (nush daca am scris bn) ... si mai am cateva cu story line nicy nice cum ar fi Full Metal Alchemist / Inuyasha / Bleach si Naruto mai de curand ... ... ca muzica prefer doar melodiile ce-mi plac mie ... nu tin cont de gen dar nu vor fi niciodata manele din moment ce sunt patetice... ... daca ar fi sa aleg o trupa sau un artist , at ar fi Sean Paul ... in materie de filme , American Pie si F.E.A.R.dot.com ... care doreste sa ma intrebe ceva sunt aici si nu plec prea curand ... peace allz
Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti. Te afli in ambele tabere.(Voltaire)
de aceea
Un lucru il putem vedea clar si plastic numai daca are umbre si penumbre: moartea este umbra care da plasticitate vietii.(Lucian Blaga)
si de mentionat ca ...
Nu iubesti o femeie pentru ca este frumoasa ... ci este frumoasa pentru ca o iubesti tu ...
de aceea
Un lucru il putem vedea clar si plastic numai daca are umbre si penumbre: moartea este umbra care da plasticitate vietii.(Lucian Blaga)
si de mentionat ca ...
Nu iubesti o femeie pentru ca este frumoasa ... ci este frumoasa pentru ca o iubesti tu ...