26-02-2010, 11:52 PM
Helloooooooo. Am intrat pe forum ca sa pot face reclama la old skool gaming si sa vad daca mai sunt amatori prin zona (care sa si doneze ). Am 22 de ani ma uit de vreo 7 ani pe la diverse serii, am inceput ca majoritatea din generatia mea cu Sailor Moon si Dragonball. Pe parcurs ce descopeream mai multe serii si desluseam meandrele internetului am tot gasit serii din ce in ce mai interesante. My no. 1 is and forever will be Elfen Lied. Imi plac lucrurile mai bolnave, sa zicem. Autori preferati: Serge Brussolo, Chuck Palahniuk, Ryu Murakami, Isaac Asimov, Frank Herbert si cam atat. In rest imi plac doar diverse carti de la diversi autori so can't really say i'm a fan. Mom. domiciliat in Cluj si bla bla bla ca m-am plictisit deja. Check a thread in the gaming section. O sa pun un post in leg. cu jocurile si consolele mai vechi si cam ce vrem sa facem prin asociatia noastra. Poate ne-ati si vazut la Nijikon si Otaku cu stencilurile si sectia de old skool gaming unde am adus mai multe console vechi si jocuri consacrate ca sa va puteti delecta cu ele. Pace mondiala!