Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

kretzuh

Helloooooooo. Am intrat pe forum ca sa pot face reclama la old skool gaming si sa vad daca mai sunt amatori prin zona (care sa si doneze 21 ). Am 22 de ani ma uit de vreo 7 ani pe la diverse serii, am inceput ca majoritatea din generatia mea cu Sailor Moon si Dragonball. Pe parcurs ce descopeream mai multe serii si desluseam meandrele internetului am tot gasit serii din ce in ce mai interesante. My no. 1 is and forever will be Elfen Lied. Imi plac lucrurile mai bolnave, sa zicem. Autori preferati: Serge Brussolo, Chuck Palahniuk, Ryu Murakami, Isaac Asimov, Frank Herbert si cam atat. In rest imi plac doar diverse carti de la diversi autori so can't really say i'm a fan. Mom. domiciliat in Cluj si bla bla bla ca m-am plictisit deja. Check a thread in the gaming section. O sa pun un post in leg. cu jocurile si consolele mai vechi si cam ce vrem sa facem prin asociatia noastra. Poate ne-ati si vazut la Nijikon si Otaku cu stencilurile si sectia de old skool gaming unde am adus mai multe console vechi si jocuri consacrate ca sa va puteti delecta cu ele. Pace mondiala!

Bine ai venit pe Animezup, memnoch!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

Hello, welcome here pe zup şi sper să ai o şedere cât mai plăcută
printre noi. MUlţi ani înainte pentru cei 22 de ani ai tăi şi sper să mai
ne citim pe forum, pe la diverse secţiuni. Citeşti manga ? Ce genuri alegi la o manga când o citeşti dacă o citeşti ? Sau ...alegi...random ? Cum te cheama ? Cânţi la vreun instrument muzical ?
So bine ai venit pe forum, şedere plăcută îţi doresc şi să ne mai auzim cu bine
pe aici.
-

Hahahahhahah! Ce rapid a raspuns careva. Credeam ca am zis cum ma cheama dar whatever sunt mai aerian si poate mi-a scapat. Claudiu ma numesc dar probabil toti imi veti zice Cretu 21 Asa. Manga le aleg dupa cat de interesanta pare premisa. Daca ma intriga, e un punct de vedere mai ciudat, ataca o tema mai dubioasa, in general ii dau o sansa. Asa m-a atras MPD Psycho si pot sa zic ca imi place f. mult. Seria favorita e Berserk - sunt fan inrait 21. Un alt favorit e One Piece. Pur si simplu supoerb. Prin liceu am chiulit la un mom dat 2 saptamani de la scoala ca sa ma uit incontinuu la serie 21 Apoi m-am apucat de manga ca nu mai aveam rabdare. Serii noi nu prea ma apuc sa citesc ca nu am timpul necesar pt o serie noua si multe care ma atrag sunt ongoing asa ca prefer sa zic 'pas'. In materie de anime am vazut nu stiu..multe....enorm de multe. PREA MULTE! 21 Si gata. Ma duc la sectiunea gaming sa fac post-ul de care vb, de old skool gaming 10

Buna si bine ai venit pe animezup !
Happy posting !
I have a question for you ...

- vrei sa fim prieteni ?

You are welcome !
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).

sall.
bine ai venit.
am si eu niste intrebari pt tine:
1-iti place cinema bizarre sau tokio hotel?
2-care e formatia ta preferata?
3-filmul tau preferat?

Hello,Bine ai venit!!!

-Iti plac animeurile gel yaoi/yuri?(care iti plac mai mult?yaoi sau yuri)
-culori preferate??
-Care sunt melodiile tale preferate?
-Ai un solist/a preferat/a?

Si cam atata

:bye:
[center][Imagine: 4501958357_5eb3134a1d.jpg][/center]
[center][Imagine: 2a7d3ih.jpg][/center]

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)