Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hy ^_^

Hy! ^_^... Sunt o noua membra a acestui site. Ma cheama Andreea dar prietenii imi spun Ada si am 11 ani. Sunt nascuta pe 31 ianuarie 1997 si sunt zodia varsatorului. Sunt o fire foarte vesela, timida, dragalasa dar cateodata si foarte enervanta... Sunt clasa a V-a si materile mele preferate sunt geografia, engleza uneori si matematica... Culoarea mea preferata este albastrul deschis (ca cerul)... Pasiunile mele sunt: serialul Naruto, inotul, desenul, iepurasii si muzica. Imi place sa ies afara dar acum nu prea am cu cine deoarece m-am cam certat cu prietenele mele 4 , calculatorul, sa desenez... 4 Urasc prietenii buni care dupa aceea nu mai te baga in seama si iti vorbesc pe la spate si mai ales sa ma cert cu ei, sa ma plictisesc, sa fiu tratata ca pe un nimic... Cam atat despre mine... Sper sa ma inteleg destul de bine cu membrii siteului...smile

Bine ai venit,in multe lucruri semeni cu mine:inot,calculator,Naruto,engleza,dar ai uitat sa spui cv ai facut vreun sport de performanta sau inoti de placere si sa ne spui de unde esti,poate te cunosc4
You hurt me,but I kill you!
What doesn't kills you
Gets you stronger!

[Imagine: narutodemon_xl.jpg]

Yondaime & Naruto,best hokage and best ninja,what a combination...

[Imagine: Naruto__Naruto_and_Yondaime_by_Risachantag.jpg]

[Imagine: chibi_933.gif]
Adenthielis, chibi-ul lui seeergiu

Bancuri,glume,avem de toate !!!

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)