12-07-2011, 08:36 PM
Buna dulciko,
O sa fiu printre primii tai vizitatori ceea ce ma bucura nespus de mult. Capitolul dupa parerea mea e bun. Imi place ca incepi as descrii sentimentele desi poti sa le mai amplifici putintel daca doresti. Actiunea nu e grabita, dialogul nu e sec si nici in exces ceea ce e bine. Greseli de tastatura&exprimare am observat cateva dar se poate rezolva mai usor decat cele de descriere. Imi place capitolul si ca tu esto originala(fata de mine) si pui ca si posibila iubita o fata creata de tine. Sunt putin dezamagita caci nu pui o fata din anime-ul Naruto dar nu conteaza:)
Eu iti urez succes in continuarea cu fic'ul si mersi mult ca m'ai anuntat!
O sa fiu printre primii tai vizitatori ceea ce ma bucura nespus de mult. Capitolul dupa parerea mea e bun. Imi place ca incepi as descrii sentimentele desi poti sa le mai amplifici putintel daca doresti. Actiunea nu e grabita, dialogul nu e sec si nici in exces ceea ce e bine. Greseli de tastatura&exprimare am observat cateva dar se poate rezolva mai usor decat cele de descriere. Imi place capitolul si ca tu esto originala(fata de mine) si pui ca si posibila iubita o fata creata de tine. Sunt putin dezamagita caci nu pui o fata din anime-ul Naruto dar nu conteaza:)
Eu iti urez succes in continuarea cu fic'ul si mersi mult ca m'ai anuntat!
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara