Am decis sa fac un joculet care are foarte mare legatura cu muzica. Singurul lucru facut este sa ajutam la compunerea unei melodii dupa urmatoarele criterii:
-Deschide Winampul si alege refrenul primei melodii din lista;
-Intra pe youtube, tasteaza numele primului cantaret care iti vine in minte in urmatoarea secunda si alege a treia melodie din lista. Selecteaza primele doua versuri si pune-le in continuarea refrenului de mai sus;
-Scrie versurile tale preferate dintr-o melodie;
-Intra din nou pe youtube, la topul melodiilor de saptamana aceasta si alege ultimele 10 cuvinte din acea melodie;
-Scrie refrenul unei melodii care o urasti;
Nu este foarte greu. Nu vreau sa trisati, este mult mai distractiv asa. Titlul il puteti alege voi.
Daca se va face spam, mut topicul la Games unde e posibil sa nu se mai contorizeze posturile si, dragilor, nu cred ca vreti asta. xD
Iata melodia mea :
Crazy things
But boys don't cry.
But boys don't cry.
I know it will be fine
But boys don't cry.
I know you've been hurt,
By someone else.
Come into my life,
I got so much love to show you.
Come into my life, girl.
I adore you.
My fantasy, hotter than Miami.
I feel the heat.
And I was like baby, baby, baby, oh
Like baby, baby, baby, no
Like baby, baby, baby, oh
I thought you'd always be mine, mine.
-Deschide Winampul si alege refrenul primei melodii din lista;
-Intra pe youtube, tasteaza numele primului cantaret care iti vine in minte in urmatoarea secunda si alege a treia melodie din lista. Selecteaza primele doua versuri si pune-le in continuarea refrenului de mai sus;
-Scrie versurile tale preferate dintr-o melodie;
-Intra din nou pe youtube, la topul melodiilor de saptamana aceasta si alege ultimele 10 cuvinte din acea melodie;
-Scrie refrenul unei melodii care o urasti;
Nu este foarte greu. Nu vreau sa trisati, este mult mai distractiv asa. Titlul il puteti alege voi.
Daca se va face spam, mut topicul la Games unde e posibil sa nu se mai contorizeze posturile si, dragilor, nu cred ca vreti asta. xD
Iata melodia mea :
Crazy things
But boys don't cry.
But boys don't cry.
I know it will be fine
But boys don't cry.
I know you've been hurt,
By someone else.
Come into my life,
I got so much love to show you.
Come into my life, girl.
I adore you.