07-08-2011, 09:25 PM
Haha, Fluff, mi-am îndeplinit "misiunea" yay. lol Aşa, chestia e că anul trecut le adoram pe SNSD. Era trupa mea preferată de fete. Îmi plăceau mult Tiffany şi Yuri. Apoi nu ştiu de ce, dar începuse să nu-mi mai placă. Dar acum o săptămână, după ce am citit un fic în care Jessica era adorabilă, m-am gândit să mă documentez mai bine despre ele. Şi iată că uitându-mă la nişte poze şi video-uri simpatice cu ele au început să-mi placă din nou. Ba chiar am ajuns la concluzia că Jessica nu e enervantă şi că Hyoyeon e super amuzantă.<3 Şi cu ocazia asta am "ademenit-o" şi pe Fluff (Candiboo).
Chiar îmi pare rău că îmi făcusem o părere greşită despre ele fără ca să le ştiu prea bine. Nu ştiu de ce naiba credeam că Jessica e enervantă. T___T Acum mi se pare adorabilă, defapt toate sunt. Chiar şi Yoona e simpatică când râde. :3
Sica, Hyoyeon, Sunny ÅŸi Sooyoung sunt preferatele mele.<3
Btw, I ship HyoSica.
Chiar îmi pare rău că îmi făcusem o părere greşită despre ele fără ca să le ştiu prea bine. Nu ştiu de ce naiba credeam că Jessica e enervantă. T___T Acum mi se pare adorabilă, defapt toate sunt. Chiar şi Yoona e simpatică când râde. :3
Sica, Hyoyeon, Sunny ÅŸi Sooyoung sunt preferatele mele.<3
Btw, I ship HyoSica.