26-05-2010, 08:12 PM
Trupa aceasta am 'colectat-o' de la colegele mele, prima mea melodie a fost Oh !!! , am adorat-o prin simplul fapt ca sunt asa de cuuuuteee . A doua melodie a fost Chocolate Love pe care am adorat-o pur si simplu, asa imi suna inca telefonul deee vreo 3 luni nu am mai schimbat-o . Apoi au urmat Gee, Tell me your wish si Run Devil Run.
Hm, cred ca preferata mea eate 'The Maknae' adica Seobaby sau Seohyun, am adorat-o din prima clipa, mi se pare atat de kawaii si de cute . Mai ales cu noua ei emisiune [ We get married ] cu Yong Hwa pe care deasemea il ador ... adica sunt superbi. Stiu destul de multe lucruri despre ea, cum ca .. ii plac cartofii dulci mai mult decat baietii . Oricum e genaial , e diplomata si foarte invatata . Toate imi plac dar Seohyun e cea mai mai.
Umh, un top ar fi ... [fara seo hyun care e prima ]
Yuri, Jessica, Yonna, Hyoyeon, Taeyeon, Sunny si Sooyong.
Cam ataaaat.
Btw lynn, si Seohyun este una dintre liderele vocaliste :p. Nu doar Taeoyeon si Sica.
Hm, cred ca preferata mea eate 'The Maknae' adica Seobaby sau Seohyun, am adorat-o din prima clipa, mi se pare atat de kawaii si de cute . Mai ales cu noua ei emisiune [ We get married ] cu Yong Hwa pe care deasemea il ador ... adica sunt superbi. Stiu destul de multe lucruri despre ea, cum ca .. ii plac cartofii dulci mai mult decat baietii . Oricum e genaial , e diplomata si foarte invatata . Toate imi plac dar Seohyun e cea mai mai.
Umh, un top ar fi ... [fara seo hyun care e prima ]
Yuri, Jessica, Yonna, Hyoyeon, Taeyeon, Sunny si Sooyong.
Cam ataaaat.
Btw lynn, si Seohyun este una dintre liderele vocaliste :p. Nu doar Taeoyeon si Sica.
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End