13-07-2009, 03:19 PM
De mult timp desenez. Pot zice chiar de cand ma stiu Lemme show you my works. Ceva imi spune ca daca vedeti atat de multe desene sunt slabe sanse sa postati.
Cititi descrierile fiecarui desen inainte sa postati!
Pissed off Hitler
Owl's Glare
Dragon
Carnage (Spider-Man)
Random Detective
Sanji Fish (L-am distrus colorandu-l... Si am facut solzii in directia gresita. E vechi din Mai oricum )
Pen Tattoo - Facut in tus, nu e real . L-am facut in decembrie, inainte de vacanta de Craciun.
"Dude, see that?!" - Genul asta de personaje am facute pe toate caietele M-am gandit sa fac si o varianta pe PC si, de ce nu, colorata.
Tribal Piece - Imi place sa fac tribaluri si alte modele de tatuaje
Mad Scientist - Facut pe coperta caietului de chimie.
Un OC (Original Character) - Inca n-are nume
Close-up...
Alt OC - Multi ma intreaba daca e Michael Jackson. DAR NU ESTE!! Eu cand am desenat asta nici nu m-am gandit la el. A fost facut in urma cu 2-3 saptamani inainte de moartea sa. Si oricum, nu cred ca purta pistol la piept.
Close-up...
Cam atat.
Accept orice fel de comentarii/critici/etcetera.
Cititi descrierile fiecarui desen inainte sa postati!
Pissed off Hitler
Owl's Glare
Dragon
Carnage (Spider-Man)
Random Detective
Sanji Fish (L-am distrus colorandu-l... Si am facut solzii in directia gresita. E vechi din Mai oricum )
Pen Tattoo - Facut in tus, nu e real . L-am facut in decembrie, inainte de vacanta de Craciun.
"Dude, see that?!" - Genul asta de personaje am facute pe toate caietele M-am gandit sa fac si o varianta pe PC si, de ce nu, colorata.
Tribal Piece - Imi place sa fac tribaluri si alte modele de tatuaje
Mad Scientist - Facut pe coperta caietului de chimie.
Un OC (Original Character) - Inca n-are nume
Close-up...
Alt OC - Multi ma intreaba daca e Michael Jackson. DAR NU ESTE!! Eu cand am desenat asta nici nu m-am gandit la el. A fost facut in urma cu 2-3 saptamani inainte de moartea sa. Si oricum, nu cred ca purta pistol la piept.
Close-up...
Cam atat.
Accept orice fel de comentarii/critici/etcetera.