09-08-2010, 01:58 AM
ha ha, Michael Jackson 2, asa s-ar putea interpreta Madalina noastra. In sensul ca o sa se afle cred si cate fire de par avea in cap . Doamne, eu m-am aturat, m-am pus o data na sa vad si eu stirile de la ora 5 despre care toti vorbesc, stiti e cool, auzi babele vorbind "Vai maica, ce depravata" Mamaie o suna pe mama sa ii spuna despre asta tocmai din tara tarilor de acolo din Olt . AU VORBIT 2 ORE!!!! 2 ORE PE TEMA ASTA. Bine, eu cand am aflat eram la plaja pe o insula exotica <3 ah ah ah, si chiar si acolo se auzise despre asta, deci dragi concetateni fiti mandrii . madalina noastra nu e oricine! O sa vedeti voi peste un an doi ca deh, acum ca s-a terminat cu Elodia trebuie sa existe alt subiect de stors, deci in curand , pana apar extraterstrii se va vorbi despre ea, sa nu credeti ca ati scapat. Urmatorul va fi cand vor ateriza extraterestrii sau cand va venii sfarsitul lumii psi nici atunci ] READ THIS si oricum mai avem 300 si cv pana se va prezice sf lumii iar. Pana moare Guta , o sa luam o pauza publicitara, revin atunci.
[eh just having fun]
[eh just having fun]