04-12-2011, 09:08 PM
Hello dear!
Fiindcă şi tu mi-ai dat comm,am zis să returnez.Aşa că ,let's start :
Îmi place ideea.Eu,n-am mai dat de fanficuri Sakura x Itachi,deci,e bine că-i original.
Descrierea,este,dar normal că ai putea adăuga mai multă.Întodeauna este loc de mai bine! :d Acţiunea,mi se pare puţin grăbită,încearcă să o încetineşti. Am văzut câteva greşeli şi repetiţii.
Pe viitor fii mai atentă şi corectează capitolul de două ori ,înainte să-l postezi. [ sau odată,mrg.]
Anw,multă baftă în continuare!
P.S.( scuze de com'ul ăsta scurt,promit că viitorul va fii mai lung )
Fiindcă şi tu mi-ai dat comm,am zis să returnez.Aşa că ,let's start :
Îmi place ideea.Eu,n-am mai dat de fanficuri Sakura x Itachi,deci,e bine că-i original.
Descrierea,este,dar normal că ai putea adăuga mai multă.Întodeauna este loc de mai bine! :d Acţiunea,mi se pare puţin grăbită,încearcă să o încetineşti. Am văzut câteva greşeli şi repetiţii.
Pe viitor fii mai atentă şi corectează capitolul de două ori ,înainte să-l postezi. [ sau odată,mrg.]
Anw,multă baftă în continuare!
P.S.( scuze de com'ul ăsta scurt,promit că viitorul va fii mai lung )
' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley