Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rollerblading/Inlineblading

Rollerblading se refera la rolele cu 4 roti asezate in sistem de patrat. Inline blading este ceea despre ce a vrut autorul threadului sa vorbeasca presupun, din moment ce rolele acelea vechi sunt foarte putin intalnite acum.

Prima pereche de role inline am primit-o la 7 ani si pe atunci cele cu roti de cauciuc/ silicon erau rare si destul de scumpe, asa ca am invatat pe cele de plastic. Imi placea foarte mult sa ma plimb tot timpul si dupa ce am facut praf prima pereche de role dupa vreo cinci ani de folosinta, in care numai gatul nu mi l-am rupt, am decis ca e timpul sa le inlocuiesc. Nu am reusit niciodata sa fac cine stie ce performante, dar reusesc sa fac piruete si sunt fluida in miscare. Nu am incercat mai mult pentru ca mi-am rupt membrele destul, sa nu mai zic de julit si taiat.

Aici nu am drumuri potrivite de plimbat cu atatea dealuri si masini in jur, poate doar in port, si daca stau sa ma gandesc chiar mi-as lua o pereche iar... Hmm, ultima am distrus-o mergand la munca in vara lui 2008.
[Imagine: sigforme.png]

probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...

Clicky