Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rock star's lifes

Ok. Deci ti-am observat ficul si am zis sa intru. Dupa nume parea dragutel. Insa povestea e usor comuna. In primul rand, as vrea sa te felicit pentru initiativa de a crea un fic, chiar daca "nu te pricepi". Mai ai ceva de invatat, dar tine minte unele lucruri:
La inceputul capitolului, poti scrie ceva sa atragi atentia cititorului. Ce fac personajele, sau monologuri pe diferite teme.
Apoi, dialogul este un pic cam sec. Si faptul ca scrii cu caps lock este deranjant. Am inteles ca vrei sa se inteleaga ca personajul respectiv este enervat si tipa, insa incerca sa te dezobisnuiesti. Si de multele semne de exclamare. Uite, ca sa intelegi despre ce vorbesc, o sa-ti transform o propozitie:
-STI CA MA CHEAMA YUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=
-Sti ca ma cheama Yui! am tipat la el, nervoasa
Inca o problema legata de diaog. Nu scrii la sfarstul frazelor, cine a vorbit. Nu este neaparata nevoie la toate, insa la majoritatea. Este foarte greu pentru cititor sa inteleaga.
Alt tips despre dialog: poti pune cateva replici in descriere. Da bine si nu supra-aglomereaza pagina cu liniutele de dialog uneori suparatoare.
Naratiunea e foarte grabita. Stai incet si imbina descrierea, naratiunea si dialogul pentru a iesi frumos.
Descrie sentimentele. E foarte important sa stim ce traiesc personajele in unele momente. Cand ating corzile chitarii sau cand se saruta. Si numai pune toate versurile. Se vede urat. Daca insa vrei atat de mult, refrenul sau versurile importante pentru poveste ar fi de-ajuns.
Tips: Nu te lasa de fic. Inceputul e cum e, sfarsitul sa fie bun.
Daca te-a deranjat cometariul meu, da-mi un PM.

Later edit: Daca vrei sa te ajut, da-mi un PM.

[Imagine: MANOWAR.jpg]
Brothers everywhere
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !

Răspunsuri în acest subiect
Rock star's lifes - de Yoko-sama - 20-08-2010, 01:19 PM
RE: Rock star's lifes - de Yoko-sama - 20-08-2010, 04:52 PM
RE: Rock star's lifes - de Axel . - 20-08-2010, 06:29 PM
RE: Rock star's lifes - de Yoko-sama - 24-08-2010, 11:13 AM
RE: Rock star's lifes - de Flash - 30-08-2010, 08:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [kaleido star]Kaleido Star: Recreation AoiButterfly 17 11.037 03-08-2009, 09:10 AM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  A new shining star [Kaleido star fanfic] angeliqueVampire 20 17.696 15-10-2008, 05:48 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.457 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)