Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rock it fairy!

Hey theeeeree ....
Mai .. mai.... fic cu o tema nu prea obisnuita, insa cursul actiunii este chiar rupt din zilele noatre. Felicitarile mele pentru titlu, e ceva mai rasarit din marea de titluri gen "dragoste..." , "trandafirul...." , "iubire numai stiu cum" si toate tipurile de titluri siropoase si care te fac sa iti formezi din prima o parere despre ce s-ar putea intampla. Imi place ca actiunea are loc in viata de zi cu zi : energizant, skateboard, rampe, concerte, etc :)) insa e putin grabita si nu sunt eu prima care zice asta. Mai lungiti capitolele, mai descrieti gandurile, sentimentele, gesturile, privirile, trairile, s.a.m.d. Metal are el ce are cu "ÅŸ", dar se intelege ideea. plus ca i-a scapat putin la faza cu concertul, dupa de Shane a sarutat-o pe Errin si i-a stiut (ca prin minune) numele. Din lipsa de descriere si pentru ca s-a grabit( aici e faza cu cicaleala :)) - don't hate me) nu i-a mai facut pe cei doi sa se intalneasca si etc, mentionandu-si numele abia mai tarziu.

Hai gata cu palavrageala. Ideea e urmatoarea: tipilor, imi place ideea,e chiar calumea; titlul si intamplarile la fel, dar faceti ceva cu actiunea!! Ma dispera cand vad ca aveti idei si le irositi asa de usor {T_T} .Lungiti capitolele ( nu neaparat cu dialog :D) si nu va mai grabiti. :)

Astept nextul :X
[Imagine: 9r3myo.jpg]
Thank you VeVe :3

Răspunsuri în acest subiect
Rock it fairy! - de A'Svear - 14-03-2010, 02:00 AM
RE: Rock it fairy! [by A'Svear and Metal] - de Sângerica :3 - 27-06-2010, 07:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Destine Incrucisate~ a Fairy Tail FanFic ilussionKaT 0 2.451 11-08-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: ilussionKaT
  Fairy's reflection Juliette 20 10.566 14-12-2010, 08:01 PM
Ultimul răspuns: matzaplouata
  Fairy fantazy Apathy 2 3.286 15-02-2009, 04:07 AM
Ultimul răspuns: ~angelino~

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)