09-07-2011, 03:46 PM
Hey mulțumesc frumos că m-ai anunțat în primul rând. Și de asemenea sper să mă anunți și în continuare ; ; ). Ce aș putea spune despre aceste două capitole minunate? Nimic înafară de cuvinte de laudă. Acest fic este așa promițător ... atât de „delicat†pot spune. Nu ne lași să ne așteptăm la ceva anume ... mereu ne faci să vrem mai mult. Sau poate că eu ar trebui să vorbesc la persoana I, la mine. Pentru că e părerea mea, dar cred că nu numai ... În fine, mie îmi place foarte foarte mult. Fiecare cuvânt mă face să mă simt acolo, fiecare părtică de descriere mă face să-mi imaginez acel loc. Mai nou simțeam stropii de ploaie ; ) )
Dacă te vei gândi vreodată să faci o carte să mă anunți. Eu una vreau să o cumpăr deoarece ador ceea ce scrii și voi fi „cel mai mare fan†al tău. Dar acum sunt doar un cititor fidel ^^ Nu mă leg de greșeli pentru că eu nu am văzut, deci nu e treaba mea aici. Ce mai pot spune este numai că de abia aștept să citesc în continuare și să văd ce surprize „se ascund†după colț.
So Capu'Chuu and God Luck <3
Dacă te vei gândi vreodată să faci o carte să mă anunți. Eu una vreau să o cumpăr deoarece ador ceea ce scrii și voi fi „cel mai mare fan†al tău. Dar acum sunt doar un cititor fidel ^^ Nu mă leg de greșeli pentru că eu nu am văzut, deci nu e treaba mea aici. Ce mai pot spune este numai că de abia aștept să citesc în continuare și să văd ce surprize „se ascund†după colț.
So Capu'Chuu and God Luck <3
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...:X:X
Tu esti inima mea pe vecie...:X:X
Imi amintesc...
Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare