24-06-2011, 07:00 PM
Cu toate că nu sunt o fană Itachi x Sakura, ador ce ai scris tu mai sus! Ai descris superb şi asta m-a atras foarte mult. În mod normal, nu îmi plac chiar aşa mult fic-urile cu ei, dar începutul acestuia m-a dat pe spate. Îmi place. Nespus de mult chiar. Ai descris foarte bine totul, lăsând şi o urmă de mister. Faptul că cei doi nu au făcut cunoştinţă şi totul vine de la sine, îmi place şi mai mult. IDeea este foarte originală din punctul meu de vedere. Se pare ca avea dreptate, pe el chiar îl plăcea, sper deosebire de ceilalţi băieţi de care povestea că încercară să pună mâna pe ea. Mă întreb totuşi cine fusese cealaltă fată.
Probabil că urmează să se schimbe niţel Itachi cu Sakura prin preajmă. Cu siguranţă ar reuşi să-l schimbe.
Ultima parte, mi-a plăcut extrem de mult. Modalitatea ta..atât de lejeră şi totuşi complexă în care ai scris, mi-a plăcut foarte mult. Sunt curiosă cum o să evolueze relaţia celor doi.
Aştept next şi..baftă la scris! Ah, să mă anunţi te rog când pui next-ul.
*Hugs`*
Probabil că urmează să se schimbe niţel Itachi cu Sakura prin preajmă. Cu siguranţă ar reuşi să-l schimbe.
Ultima parte, mi-a plăcut extrem de mult. Modalitatea ta..atât de lejeră şi totuşi complexă în care ai scris, mi-a plăcut foarte mult. Sunt curiosă cum o să evolueze relaţia celor doi.
Aştept next şi..baftă la scris! Ah, să mă anunţi te rog când pui next-ul.
*Hugs`*
.
Where is the love?
Does love have a reason?
Does love have a reason?