03-09-2010, 01:52 PM
- Capitolul 7
Mi-am întredeschis ochii şi l-am privit. Îmi era atat de ruşine să privesc oamenii în ochi, dar cu el era altfel, simţeam ceva în interiorul lui si probabil semanam cu un cautator de pietre preţioase care a descoperit cel mai frumos şi neobişnuit diamant. Mă pierdeam pur şi simplu deasupra texturii buzelor lui, exact la fel cum un fir de praf de pierde in adierea puternica a aerului.
I-am simţit mana pe organul meu şi am tresărit. Nu mă mai atinsese nimeni, niciodată, era un sentiment cu totul nou. Era placut într-un fel şi îngrozitor în altul. Eram constient că mă atrag bărbaţii, dar niciunul nu reuşise să ma abordeze şi să mă facă să mă simt în largul meu. Mi-ar place să cred că acest bărbat, care îmi cere diferite lucruri care nu ţin de mine, este exact prietenul meu de acum patru ani.
Am simtit cum inima incetează să mai bată sub atingerile bărbatului şi am început să respir scadat încordându-mi fiecare părticică a corpului. Vocea lui, nu o voi putea câte zile oi avea. Calmă şi cu un contrast fermecător între subtire si gros. După ce i-am ascultat vocea mi-am dat seama cu adevărat ce spune. Eu nu îmi doream bani, eu nu puteam fi cumpărat cu cinci mii de yeni. Oare corpul meu valora doar atât? Defapt nici nu ştiu de ce încerc să mă amăgesc singur când ştiu perfect că muncesc exact la fel ca un adult cu o slujba umilă. Ziua îmi rup pielea mâinilor frecând podele, iar noaptea îmi umplu corpul de vânătăi din cauza bării de metal.
Odata eram în afara programului, înainte ca localul să se deschidă ÅŸi doi dintre colegii mei s-au gândit că ar fi draguÅ£ să îmi facă o farsă ÅŸi au dat bara la care dansam eu cu lubrifiant ÅŸi mi-au alunecat mâinile când să mă agăţ de ea ÅŸi am căzut pe scările de lângă lovindu-mă la cap ÅŸi luxandu-mi piciorul. ÃŽmi priveam atunci mâinile murdare de acel lichid alunecos ÅŸi simÅ£eam durerea groaznică. Nu m-am putut controla ÅŸi am început să plâng. Eram nou pe atunci, iar clienti erau încântaÅ£i de felul în care îi serveam chiar dacă nu mă suiam pe ei ÅŸi nu îi sărutam. Ei s-au răzbunat pe mine de zeci de ori, făcând „farseâ€amuzante pentru ei, ÅŸi dureroase ÅŸi jignitoare pentru mine. Acum totul este bine, au început să mă respecte ÅŸi să îşi dea seama că nu primesc bani mai mulÅ£i decat ei niciodată.
Mi-am lasat corpul să cadă în şezut şi mi-am lăsat privirea către mâna bărbatului care se mişca lasciv deasupra organului meu. Nu puteam înţelege de ce simt atata placere şi de ce mana aproape rece a bărbatului mă excita în felul acela murdar şi pervers.
Momentul în care mi-a spus acel lucru, inima parcă mi s-a oprit şi am simţit o durere apăsătoare în piept. Cum să facu eu aşa ceva? Nici măcar nu ştiam cum se face, nu văzusem un film pentru adulţi în viaţa mea, iar totul se petrecea prea repede. După privirea lui, dacă nu aveam să fac asta va fi rău. În mintea mea apăreau zeci de întrebări, care mai de care mai confuză. Ce voi face? M-am ridicat temător în genunchi înghiţind în sec. Mă întrebam dacă să fac asta din acea pozitie, sau dacă era mai bine dacă mă aşezam pe jos. La naiba, nu vroiam să fac asta! Corpul meu era mult prea firav să fie supus la asemenea perversiuni de pe acum. Mi-am ridicat iar privirea la el şi deja devenea puţin iritat. M-am speriat, iar inima a început să îmi bată cu o asemenea putere încât o simţeam dornică de scăpare. Am închis ochii şi m-am gândit că totul va trece, dar nu puteam. Minutele alea erau cruciale. Corpul mi-a alunecat pe jos intr-o mişcare bruscă. Mâna mi-a fost pusă în partea intimă a bărbatului, şi fără sa vreau am suspinat.
I-am deschis nasturele tremurând ca varga şi fără sa privesc i-am atins organul cu degetele mâini drepte, era cald, iar mainile mele probabil îl îngheţau până în cele mai îndepărtate adâncuri. Privirile oamenilor din jur erau atintite asupra mea, multi dintre ei pareau invidioşi, alţii nepăsători şi scârbiţi, ba chiar unul dintre ei parcă mă îndemna să fac asta. Am întredeschis buzele si am indreptat organul către ele. Mi-am strans pleoapele şi m-am blocat în momentul în care m-a atins. L-am bagat în gura fară să îl ating prea mult şi l-am atins timid cu limba. Şi acum ce urma să fac? Mi-am lipit limba de organul acestuia începând să îmi mişc capul de sus în jos, încercâd să nu fac nici o mişcare greştă. Bărbatul mi-a împins capul pentru a mări viteza şi am simţit cum ochi încep să îmi lăcrimeze involuntar, iar buzele şi colţurile gurii erau ude din cauza salivei mele care venise într-un val abundent în momentul în care am început să îmi mişc capul.
Eram scârbit de toată chestia asta şi simţeam cum mi se face greaţă, de vină nu era bărbatul, ci actul în sine. Întotdeauna de când mi s-a povestit prima oară de sexul oral am spus că este un lucru groaznic. Şi continui să susţin teoria asta sus şi tare.
Mi-am privit mâinile, una din ele susţinea organul, iar cealaltă stătea încordată pe piciorul bărbatului. Erau albe şi arătau ca ale unei mumi. Probabil şi faţa îmi era la fel de neajutorată. La un moment m-am oprit deoacere am simţint cum organul bărbatului ajungand mult prea adânc, am început să plâng înnecându-mă din cauza suspinelor şi a lacrimilor abundente. Aveam gura udă si lipicioasă, nu îmi plăcea, vroiam doar să fiu lovit de ceva în cap şi să moar acolo, sau cel puţin să nu mă mai trezeasc în trupul acela umilit. Simţeam că o să leşin.
-yuyo here-