Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Religia manipuleaza sau nu? E buna sau rea?

(23-11-2010, 03:14 PM)wrath. A scris: Si astea ar fi dovezi ca soarele e zeu? Daca spui tu...

Nu am zis ca astea sunt dovezi ca e zeu, am zis ca soarele te ajuta in mod direct, palpabil, pe cand Dumnezeu este o chestie relativa.

wrath A scris:Pentru ca nu ma doare de milioane de oameni care mor in alta parte? -.-'
Eu ziceam ca faptul ca milioane de oameni mor in alta parte nu ar trebui sa te faca sa nu mai crezi in Dumnezeu daca s-a intamplat ceva care sa-ti dovedeasca ca el exista ( si am dat ca exemplu cazul cu orbul ).
Dar hei, cine stie, sigur ai gandit mult cand ai facut aceasta afirmatie so... maybe it's true o.o.

Da, esti o persoana oribila si egocentrista, ti se pare irelevant ca un orb sa fie vindecat pe cand alti oameni [si nu la cei bogati si sanatosi ma refeream, ci la cei bolnavi de malarie, cancer, deformati care sufera in agonie, copii, femei... oameni fara posibilitati sa bea macar o cana de apa], milioane, mor nevinovati? Inseamna ca nu stii cum e sa pierzi pe cineva care iubeste, cate suflete raman in spatele acelor oameni si ii deplang.

Fetito, cred ca tu nu gandesti prea mult. Mai vorbim cand treci de pubertate.
[Imagine: sigforme.png]

probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...

Clicky