08-09-2008, 02:26 PM
well..well.... razbunarea... si asta face parte din viata..... dar cum spuneti voi ca este inutila... ei bn ... prerea mea este diferita, daca cineva ( doamne fereste) iti omoara mama , tu ce faci? Treci pe langa el si il ignori??? Prin cazurile astea .... cred ca toata lumea s-ar razbuna , dar nu si cei care nu isi iubesc parintii , din potriva cei care vor sa scape de ei..... asta pana cand isi dau seama ca ii mult mai greu fara parinti decat cu ei ... si este in acelas timp si bine sa ai pe cineva aproape..... Un mic sfat: Iubesteti parintiii pana ii mai ai!!
Deci ... razpunarea nu e complet inutila !!! Dar daca parerea voastra este diferita ii OK din partea mea !! Doar ca .... Ganditi-va mai bine !!!
dia_love_gackt ai dreptate ..... dar nu si daca vine vorba de capitolul: MAMA sau al membru alt familiei...
Deci ... razpunarea nu e complet inutila !!! Dar daca parerea voastra este diferita ii OK din partea mea !! Doar ca .... Ganditi-va mai bine !!!
dia_love_gackt ai dreptate ..... dar nu si daca vine vorba de capitolul: MAMA sau al membru alt familiei...
In the world the sky is the same !!