21-02-2010, 09:44 PM
Ahhhhhh ce-mi place melodia asta. Deci, Timbland este genial : ))) întotdeauna mi-a plăcut de el, poate cânta aproape orice. : )) îmi amintesc cât de faină e melodia morning after dark, şi ce prestaţie minunată are acolo. Aici este la fel de tare, îi ador vocea. Ritmul este atât de fain şi are nişte versuri foarte plăcută. E o melodie care mă face să mă zbengui : )) îmi vine să sar prin cameră să dansez, sau orice. Versurile nu prea am stat să le ascult cu atenţie dar cât am prins au fost foarte interesante . Katy Perry nu e favorita mea, nu pot zice că îmi place de ea în mod special dar în duet cu Timbland, e ok. Ritmul nu este pe de-a-ntregul minunat, dar are părţi în care este genial aşa că se compensează şi restul.
Îmi place cântecul <333 ' I'll never be the same if we ever met again :X ' când zice asta, înnebunesc. e foarte tare. Îi voi da un 10 [ uau ce darnică sunt . ]
ia să vedem ce avem next... :
JoJo - Leave, get out.
Îmi place cântecul <333 ' I'll never be the same if we ever met again :X ' când zice asta, înnebunesc. e foarte tare. Îi voi da un 10 [ uau ce darnică sunt . ]
ia să vedem ce avem next... :
JoJo - Leave, get out.