08-02-2010, 10:04 PM
Christina Aguilera ~ well yeah melodia clar îmi place. Am mai zis că am un fel de pasiune pentru ea, îmi plac toate melodiile pe care le ştiu de la ea şi asta nu face excepţie. Desigur că are melodii chiar mai bune decât aceasta, care poate fi considerată uşor ca una mai slabă. But I still like it. Versurile sunt touching, modul în care cântă te face să o adori. Versuri potrivite... lol, ritm superb. Ambianţă, armonie şi totuşi nebunie. Este o cântăreaţă foarte talentată. Revenind la melodie, foarte drăguţă . Îi dau 10 lol.
Eluveitie - mel. pusă de Tox ~ like this one too . Mi-a luat mult să îmi dau seama daaaaar până la urmă cred că am realizat. . . La instrumentală mă refer, ăla era un cimpoi, righht? Tell me it was so. Se auzea atât de bine. Sincer nu am fost atentă la versuri sau la orice altceva, am fost prinsă de instrumentală. Nici vocile nu prea le-am luat în seamă. odd I know, doar pentru instrumental dau 10. Nu am cuvinte cât mi-a plăcut.
next : Linkin Park - Crawling
Eluveitie - mel. pusă de Tox ~ like this one too . Mi-a luat mult să îmi dau seama daaaaar până la urmă cred că am realizat. . . La instrumentală mă refer, ăla era un cimpoi, righht? Tell me it was so. Se auzea atât de bine. Sincer nu am fost atentă la versuri sau la orice altceva, am fost prinsă de instrumentală. Nici vocile nu prea le-am luat în seamă. odd I know, doar pentru instrumental dau 10. Nu am cuvinte cât mi-a plăcut.
next : Linkin Park - Crawling