26-02-2011, 08:54 PM
hello sweetie :] Well in momentul de fata sunt putin cam ametia si al dracului de obosita, but dupa cum ai observat eu nu prea las commenturi(obceiul meu xD) dar citesc ;))
e o chestiuta care mi-a atras atentia :-"
Hmmm, acel "Eric" ma pune pe ganduri:-", but don't mind me, it's just my perv mind going around :o3 in plus, am mentionat ca sunt ametita:))
Revenind, imi place ca STII sa descrii o scena de... sex (prefer termenul de "dragoste" sau "Love making" dar din pacate nu corespund cu "sex":))) si o descrii fara retineri :> [keep up the good work please, 'cuz we need it]
Anywayz, sunt curioasa care va fi reactia lui Elian dupa astea, asa ca iti astept capitolul:>
Of topic: Ah si, probabil nu ti-a fost mentionat, dar pe forum exista persoane idioate sau inculte si uneori idioate si inculte, si nu au ce face altceva decat se se lege de altii ^^
So just don't mind them and give 'em all the big "f**k you" :]
*hugs*
e o chestiuta care mi-a atras atentia :-"
Citat:- Eric,ultima usa ! Cea din capatul holului, urlu.
Putin mai tarziu silueta i se profileaza in prag si ma pufneste rasul la auzul respiratiei sacadate.
- Lex !
- Da, Eric, sunt chiar aici.
- Lex, cum ai putut sa ma lasi singur !? se ratoieste la mine cu o voce mult mai pitigaiata decat o are de fapt. Stiai doar, stiai ca nu ma simt in siguranta si ai plecat. De ce ai plecat?
Hmmm, acel "Eric" ma pune pe ganduri:-", but don't mind me, it's just my perv mind going around :o3 in plus, am mentionat ca sunt ametita:))
Revenind, imi place ca STII sa descrii o scena de... sex (prefer termenul de "dragoste" sau "Love making" dar din pacate nu corespund cu "sex":))) si o descrii fara retineri :> [keep up the good work please, 'cuz we need it]
Anywayz, sunt curioasa care va fi reactia lui Elian dupa astea, asa ca iti astept capitolul:>
Of topic: Ah si, probabil nu ti-a fost mentionat, dar pe forum exista persoane idioate sau inculte si uneori idioate si inculte, si nu au ce face altceva decat se se lege de altii ^^
So just don't mind them and give 'em all the big "f**k you" :]
*hugs*
---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]