Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rap romanesc

Aici depinde,nu ii poti pune pe toti in acelasi oala pentru ca si rapperi au diferite stiluri..
Cand am inceput eu sa ascult(acu' ceva timp,stiu ca aveam un casetofon) am inceput cu b.u.g mafia (care pe atunci nu scotea numai remixuri) si la familia. Care mi se pareau ok,ceva mai tarziu am dat de parazitii,bitza.
Partea a doua vine si despre subiectul pieselor.Ce vrau mai exact sa spun cu asta:ma refer la cat de serioase sau caterincoase sunt piesele,desi le vom gasi combinate pe albume la majoritatea cantaretilor.
"CtC ,Doc,Spike,Cedry2k" Preferati tai nu??
Ctc-ul (doc,deliric,vd) mi-au atras atentia de la primul album a lui doc solo apoi urmand si restu' se din cate se vede sunt pusi pe treaba. Cat despre cedry2k e prea epic(in afara de ultimul album),asta daca ai chef de ceva muzica serioasa.
O alta recomandare in materie de cantaret as zice Nimeni Altu' care e genial si canta si foarte bine,abia ce a lansat anu' trecut un album nou si sincer abia astept sa-i dea drumul albumului cu ortega.
Vescan are ceva melodi misto dar nu toate si nu ceva prea special asa ca nu merita dezbatut.De cine mai vroiam sa zic....a da nu stiu daca ati auzit de Cumicu care a inceput sa-mi intre in vizor cu albumul "Un nenorocit" si cu piese ca Iarasi luni,CMC,si alte cateva dar le-am uitat numele si mie cam lene sa ma duc in play-listul youtube.
Yo,yoo,yo
Daca e sa fac o lista ar fi asa: parazitii,nimeni altu' ,cedry2k Ctc si apoi si alti
Tragem linie:
Rappul de la noi mi se parea si inca pare o parte din el mult mai bun decat al americanilor (ca altceva nas vrea sa dau ochi) plin de negri inbracati in negru cu 5kile de haur la gat. Desi am observat ca si la noi a luat o intorsatura dasta' oarecum dar mai e pana acolo. Oricum la uni artistii chiar nu are cum sa nu-mi placa melodiile.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

Răspunsuri în acest subiect
Rap romanesc - de BlackMao - 04-04-2012, 07:29 PM
RE: Rap romanesc - de Azazel - 09-04-2012, 06:56 PM
RE: Rap romanesc - de Rain - 06-05-2012, 05:04 PM
RE: Rap romanesc - de Lexxu - 02-06-2012, 03:51 PM
RE: Rap romanesc - de Trix - 05-06-2013, 03:53 PM
RE: Rap romanesc - de TLDR - 21-04-2015, 06:32 PM
RE: Rap romanesc - de Syryus - 21-04-2015, 11:08 PM
RE: Rap romanesc - de TLDR - 22-04-2015, 08:34 AM