Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16]

Ti-am zis cat de lene imi e in ultimul timp? Ei bine, vreau sa ai lenea mea pe constiinta:))

Honey, o sa am grija sa faci capitolele mai lungi ^_____^ Ce o sa ma mai distrez ;))
Jur ca imi vine sa il omor pe Yu! Cum sa se uite la asa ceva? Nu se gandeste la sentimentele dragului de Kiro? Si cica are si iubita. Sa zica mersi ca nu sunt eu in locul lui Kiro.
Stii ca eu am o obsesie pentru finaluri dramatice:))
Citat:-Îmi pare bine că vă simţiţi bine, dar nu se ştie pentru cât timp! M-a fulgerat ceva, ca o presimţire. Cauza acestui leşin e destul de subiectiv depistată, deci dacă greşesc, îmi asum vina. Totuşi, tind să cred că nu este ceva pur şi simplu obişnuit, în privinţa dumneavoastră, ci un semnal de alarmă. Spuneţi-mi, s-a întâmplat vreodată să mai aveţi asemenea stări?
Angel, sper ca nu ai de gand sa il bagi in spital pe bietu` baiat O.O
Inca ceva, daca mie mi-ar fi zis cineva "Soricelul meu, trebuie sa ne despartim" probabil scumpul de el (fie si Strify) si-ar fi luat adio de la toata lumea, nu doar de la mine. Pe langa asta, ce motiv o fi gasit solistul sa se desparta? Asta tot nu pot sa pricep.
Am gasit un lucru care imi place la tipa din vecini: numele. Chantelle suna asa tare @.@

Bun, capitolul a fost interesant(dar scurt) Sper ca urmatorul sa fie mai lung si sa vedem cat de curand ceva si intre Kiro si Yu:) So, spor la scris. Ja-ne!:bye:
I'm Kira.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16] - de I hate maths. - 10-03-2010, 07:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) NiceBlueExorcisist 14 10.843 31-07-2012, 03:25 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cinema Bizarre dennnny_kiro 1 2.303 03-03-2010, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyameXx

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)