20-06-2010, 07:01 PM
salut,as vrea sa iti spun niste lucruri fara sa ma ascund dupa deget cum fac "alti" cititori al "ficului" tau(daca pot numi asa ce ai scris tu aici)1.acest "fic" este o copie nereusita a ficului facut de Kaname si Myuu.2.am observat ca u unii din cititorii acestui "fic" te lauda de numa numa,eu cred ca sunt batuti in cap(aici il excludem pe metal,caci el e sincer=)))si mai ales iti lauda descrierea care nu stiu unde o vad ei,sau cred ca fara sa vrea ma fac pe mine oarba.3.te rog mai citeste si tu niste ficuri al unora care sunt mai vechi in bransa si chiar stiu ce inseamna descrierea si o folosesc(ex:ficurile lu` Akasha:Iubire de liceu,Wild love,Atractie fatala)si dupa ce treci si tu pe la alte ficuri atunci sa mai continui ce ai inceput sau sa te apuci de alt fic.4.imi spui si mie daca tu inainte de a face Kaname si Myuu ficul "The way we are" ai stiu macar cine sunt baietii de la Cb???:-/sau macar sa fi auzit de ei,si de cand Kiro e un gay sensibil care plange???a da am uitat ca le`ai schimbat personalitatile=))si te rog sa nu mai faci "greseala" de a ne omora cu nervii pe cei care stie ce inseamna un fic "adevarat".5.inca una si termin:))daca chiar crezi ca "ficul"este original cum spui tu de ce nu ai atatea comm`uri cum ai Kaname si Myuu???desigur poate cei care au citit primul capitol s-au dat batuti sau poate nu au vrut sa isi "mance" nervii cu tampenia scrisa de tine.Deci in concluzie am doua pareri:ficul tau este jalnic:-& si tu chiar nu ai talent.Te`as ruga sa imi urmezi sfatul si lasa`te de scris ficuri.:))si apropo poti te rog ca inainte de a mai incepe un fic sa te interesezi despre personalitatea personajelor tale mai ales daca acestea sunt reale.