Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Puella Magi Madoka Magika.

#1
Ei bine, cum vacanta de iarna trece destul de repede, iar zilele de scoala se apropie, m-am gandit astazi sa-mi caut un anime pe care sa il adaug pe lista celor vazute. In vacanta aceasta vazusem unul singur, cu destul de putine episoade, asa ca m-am gandit sa imi mai caut altul, macar acum ca am destul de mult timp liber. Dupa ce am rascolit internetul in jur de o ora, sa vad ce mai e nou scos pe anul 2012, dand doar de serii incomplete - cum era si normal - m-am gandit sa caut ceva ce a fost lansat in 2011. Am gasit un top al celor mai bune anime-uri din anul trecut, asa ca m-am gandit sa il vizionez pe cel mai bun considerat de pe lista:

Puella Magi Madoka Magika.
[Imagine: 545092.jpg]

Povestea ne vorbeste despre o tanara, pe nume Kaname Madoka (http://img37.imageshack.us/img37/1502/388100.jpg), eleva la liceul Mitakihara. Aceasta are parte de o viata linistita alaturi de familie si de prietenele ei cele mai bune, Miki Sayaka (http://img33.imageshack.us/img33/9311/923437p.jpg) si Shizuki Hitomi (http://img713.imageshack.us/img713/4513/818426.jpg). Toate astea pana intr-o noapte cand are un vis foarte ciudat. Tot mai ciudat este faptul ca, in urmatoarea zi de scoala, eleva nou transferata in clasa ei nu este nimeni alta decat Akemi Homura (http://img26.imageshack.us/img26/3711/942667.jpg), fata pe care o avuse drept protagonista in visul noptii trecute. Aceasta intamplare avea sa ii schimbe soarta pentru totdeauna ei, si cunoscutilor ei. In drumul spre a ajunge o posibila magicianca, intalneste o multime de alte personaje, care o marcheaza. Contractul ce ii este propus parea convenabil: in schimbul unei dorinte trebuia sa iti riste viata, in numele omenirii. Insa, va accepta tanara acest lucru? Care va fi dorinta ei?

Am deschis acest topic in speranta ca, mai exista persoane care au vizionat acest anime sau care au de gand sa il urmareasca. Anime-ul are doar 12 episoade si pare destul de interesant. - Momentan, eu sunt la episodul 5, dar pana maine o sa il termin de vizionat. Acum, sa vedem, pentru cei care l-au vazut: Ce parere aveti despre el? Credeti ca merita sa fie considerat printre cele mai bune anime-uri ale anului 2011? Ce impresia v-a lasat acest anime?
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#2
L-am vizionat, intr-adevar isi merita nominalizarea printre cele mai bune anime-uri din 2011. Din arta oficiala si, ma rog, inceputul plotului, ai putea trage concluzia pripita ca e un mahou shoujo ca oricare altul. Insa pe parcurs iti dai seama ca este de fapt foarte profund, este ca inversul serialelor de gen, in care eroinele castiga intotdeauna.
"I decided to always have as much fun as I can. That way, I'll be happy with my life no matter when I die."

#3
Mi-a placut mult si acest anime, cu toate ca la sfarsit Madoka moare si-o lasa singura pe Hitomi sau cum o chema pe fata aia cu parul negru care devenise magiciana fiindca si-a dorit sa se intoarca in trecut sa schimbe ceva. Hitomi a vrut doar sa o salveze pe Madoka... 2 Mi-a parut asa rau ca la sfarsit a uitat de ea. 2 Madoka are o inima asa de buna. A devenit magiciana pentru un scop atat de nobil.
La inceput nu am crezut ca se va termina chiar asa. Chiar vroiam sa o vad magiciana pe Madoka si eram curioasa ce poate ea, iar cand am vazut penultimul episod am ramas confuza. Dupa asta m-am uitat la ultimul episod si am inteles totul. Inainte nu faceam legatura intre episodul 11 si celelalte de pana atunci. Oricum e foarte interesant si nu stiu cum decat doua persoane s-au gasit sa posteze. Poate va mai urmari si altcineva anime-ul asta. Cine stie... :d




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)