24-06-2009, 12:41 PM
Wiiii:x:x:x...sis' am aterizat si eu p'aici...imi place:x...mai ales ca este din punctul de vedere a lui sasuke...:x..Dialogul e bun...descrierea...imi place:x...nu o sa mai corectez si celelalte capitole pentru ca numai are rost...ma ocup doar de acesta...
Greseli:
Am ridicat putin capul sa ma uit cat este ceasul asezat pe noptiera de langa pat=am ridicat putin capul sa ma uit cat este ceasul,asezat pe noptiera de langa pat
Era ora ora sapte fara un sfert=era ora sapte fara un sfert
deoarece programul de azi incepea la ora ora zece=deoarece programul de azi incepea la ora zece
dar ca nu nu-mi amintesc mi-am dat cu palma arsa in podea=dar ca sa nu'mi amintesc mi-am dat cu palma arsa in podea
si-au anlat programarile=si-au anulat programarile
De obicei proiectele le facem cu Naruto=de obicei proiectele le faceam cu Naruto
Dialogul e ok...te'ai cam tot repetat cu cuvantul "repede"...dar se poate rezolva :d...descrierea e si ea ok...greselile le'am zis...sasuke o vede pe mihaela in "domnisoara misterioasa"...:x
...ast nextu' sis' :x:x...spor sh bafta :x..hugs >:D<
PS:imi place titlu' :x
Greseli:
Am ridicat putin capul sa ma uit cat este ceasul asezat pe noptiera de langa pat=am ridicat putin capul sa ma uit cat este ceasul,asezat pe noptiera de langa pat
Era ora ora sapte fara un sfert=era ora sapte fara un sfert
deoarece programul de azi incepea la ora ora zece=deoarece programul de azi incepea la ora zece
dar ca nu nu-mi amintesc mi-am dat cu palma arsa in podea=dar ca sa nu'mi amintesc mi-am dat cu palma arsa in podea
si-au anlat programarile=si-au anulat programarile
De obicei proiectele le facem cu Naruto=de obicei proiectele le faceam cu Naruto
Dialogul e ok...te'ai cam tot repetat cu cuvantul "repede"...dar se poate rezolva :d...descrierea e si ea ok...greselile le'am zis...sasuke o vede pe mihaela in "domnisoara misterioasa"...:x
...ast nextu' sis' :x:x...spor sh bafta :x..hugs >:D<
PS:imi place titlu' :x