Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Vreti o astfel de sectiune?
Da
100.00%
18 100.00%
Nu
0%
0 0%
Total 18 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Propunere de sectiune

#21
Nu faci secţiunea vizibilă, cine vine şi se înscrie nu o face cu scopul de a posta în secţiunea aia, abia apoi află că avem o astfel de secţiune, smth like this, iar dacă-şi bate joc, ce-i aşa greu, vezi ce persoană e şi-i dai ban.

Ar merge cu user groups, cum fac eu pe BleachRO, dar aşa nu ar putea adăuga decât adminii useri în grup şi aceştia ar trebui să aştepte după ei.
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#22
Adica faci topic cu aplicatii, aia care se inscriu stau si dupa admini, si daca mai e si vreunul putin cam nou si fara minte, iti mai arde si cateva injuraturi ca nu l-ai adaugat atunci imediat cand a vrut el, apoi, flaw e in sesiune, marina intra in curand, cine va sta sa verifice acel topic zi de zi?
Pana la urma, cea care a avut ideea ar trebui sa fie cea care se ocupa si face regulile, pentru ca nu e ideea noastra, noi pana la urma, doar ne dam cu parerea.

#23
Mulţi de pe zup au bloguri.Acolo ei îşi scriu problemele, chiar dacă ştiu că o să-i citească cineva.Pe blog, nu mulţi dau sfaturi, doar citesc şi pleacă.So, cred că ar fi doritori de ajutor.Cât despre selecţia pseudo psihologilor nu, nu sunt de acord.Numărul de posturi ok se poate face, dar nu şi perioada de când este membru zup.Acesta poate fi un alt criteriu pentru a intra.You know, cei cu minim 3 luni or smth.
Dar aveţi dreptate, poate e şi unu nou care are nevoie de ajutor şi el 'săracu' ' nu va putea avea acces.Cred că faza cu 'să te loghezi iar' e bună şi aşa toată lumea va scrie sub nume de anonim, or smth.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#24
Ok, m-am gandit si am procedat in felul urmator: am creat o sectiune, denumita temporar "Sectiunea secreta", la "Diverse". Am mai creat si un grup special pentru acea sectiune. Ca sa puteti accesa/vedea sectiunea si sa postati acolo trebuie sa faceti parte din acel grup (exceptie fac moderatorii si administratorii). Grupul va fi doar de forma si va fi trecut la "additional usergroups", deci nu se va vedea pe nicaieri, nu va va schimba culoarea username-ului, etc.
O sa deschid un topic de cerere acces pe care o sa il verific periodic. Cei care doresc sa foloseasca sectiunea vor posta in acel topic si daca membrul pare in regula (nu e foarte nou si cu 2-3 posturi), e trecut in grupul respectiv.

Echipa de acolo NU va fi o echipa speciala de dat sfaturi. Nu cred ca exista cineva pe forumul asta care sa aiba calificarea necesara pentru a face asa ceva. Vor fi mai degraba un fel de moderatori care sa aiba grija de sectiune. Sfaturi vor putea da toti userii care au acces.
De asemenea, in calitate de administrator al forumului NU incurajez userii sa posteze acolo daca au probleme serioase pe care vor sa le "rezolve" si mentionez ca asta este si pozitia oficiala a site-ului Animezup in legatura cu acea sectiune.
Daca ai probleme serioase e mai bine sa incerci sa vorbesti cu parintii, rudele sau un psiholog. Sper sa fie foarte clar lucrul asta pentru ca nu vreau, Doamne fereste, sa avem parte de cine stie ce scandal cauzat de faptul ca un copil a facut vreo prostie pentru ca asa i-a spus cineva pe Zup. Ii indemn astfel pe toti cei care vor posta acolo sa indrume o astfel de persoana sa ceara ajutor specializat in loc de a da sfaturi de capul ei.

Ca sa nu va sperii complet, va spun si ca ce am zis mai sus tine doar de cazuri extreme. Sunt numeroase situatii in care ai avea nevoie de un sfat si de o opinie si nu ai pe nimeni sa discuti. In astfel de cazuri te intorci catre persoanele cu care te intelegi bine si iti seamana ca fire si imi place sa cred ca, din punctul acesta de vedere, Animezup a reusit sa reuneasca persoane mai mult sau mai putin similare si sa formeze si unele prietenii intre utilizatori.

Acestea fiind spuse, mai raman doar doua lucruri de lamurit:
1. Echipa. Le-as propune pe XtOh si pe .Lynnu, daca sunt interesate. Le avertizez insa ca rolul lor va fi mai mult de a mentine ordinea si, eventual, sa ma anunte cand cineva nu se comporta cum trebuie ca sa ii revoc accesul. Altfel, toate discutiile de genul acela ar trebui sa se poarte la un nivel de egalitate, si sa nu existe useri "superiori" celorlalti prin sectiune. De asemenea, daca voi considerati ca ar mai fi nevoie si de alte persoane sau daca ati mai fi interesati de aceasta pozitie, puteti posta aici. Dupa cum am spus insa, nu va veni cu cine stie ce responsabilitati sau "puteri"
2. Numele sectiunii. Am facut un poll aici. Va rog sa votati/postati!

#25
Well...sigur că sunt interesată de această "poziţie" . Sper că nu vor exista situaţii neplăcute...şi ca userii vor fi cat se poate de serioşi .
De asemenea sunt de acord şi cu ideea aceasta, ca toţi userii să dea sfaturi . Daca vrei ,regulamentul îl putem face eu şi cu Lynnu.De asemenea, am putea face şi un topic unde vor apărea userii avertizaţi sau cei cărora li se va interzice accesul .

#26
Ti-am dat permisiuni tie si lui Lynnu, ar trebui sa puteti vedea sectiunea. E deja un topic facut de mine acolo mai devreme, puteti sa il modificati sau sa adaugati inca unul cu regulament, lista de useri avertizati etc.
Dupa ce hotaram si un nume, dam drumul inscrierilor.

#27
As avea eu cateva idei pentru numele sectiunii . Acum depinde si parerea voastra. Variantele mele ar fi : "A little help", "Un mic prieten" , "Fabrica de ganduri" , "Ajutam-pentru a fi ajutati" sau pur si simplu "Sfaturi si opinii". Pana la urma, noi nu putem da sfaturi in calitate de psihologi, ci mai degraba de prieteni care au trecut sau care stiu cum se iese cu bine din anumite situatii. Credeti ca ar merge vreo varianta?
[Imagine: 9r3myo.jpg]
Thank you VeVe :3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce nume credeti ca ar trebui sa aiba noua sectiune? Flaw 12 9.068 05-07-2010, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Flaw


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)