Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Vreti o astfel de sectiune?
Da
100.00%
18 100.00%
Nu
0%
0 0%
Total 18 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Propunere de sectiune

#1
In cadrul topicului "Idei noi pentru Zup", XtOh ne-a sugerat urmatorul lucru:

XtOh A scris:De asemenea, ar fi interesant sa existe si o sectiune dedicata userilor...un loc in care acestia sa zica unele din probleme care le au, pentru a afla si parerea altora, sau chiar solutii ,si un user sau mai multi sa-si ia rolul de gazda/ psiholog

Raspunsul meu a fost urmatorul:

Flaw A scris:Ideea cu sectiunea e foarte, foarte buna. Cred ca ar fi indicat sa facem una parolata, astfel incat sa nu poata intra oricine pe forum si sa vada mesajele de acolo ci sa aiba acces doar userii cu un numar minim de posturi. Asta ca sa fim siguri ca nu vor intra tot felul de personaje dubioase care sa faca misto de utilizator

Ce parere aveti despre o astfel de sectiune?
Ar fi o idee buna? V-ar tenta?
De asemenea, sunteti de acord sa fie una parolata si sa nu primeasca acces chiar oricine acolo?
Si nu in ultimul rand, in eventualitatea ca vom decide sa facem o astfel de sectiune, ce fel de sugestii de nume ati avea? Eu ma gandeam la ceva de genul "Sfaturi" sau "La psiholog".

#2
Pot sa imi dau si eu cu parerea, chiar daca este propunerea mea? :d
MA bucur ca ai luat-o in considerare...si ti-a placut . Ar fi bine daca s-ar pune parola la acea sectiune...cred c a userii s-ar simti protejati. In legatura cu numele , cred ca ar fi bine "La psiholog " ,sau "Doctorul de suflete" (suna mai bine asa ^^ ) . De asemenea, cred ca ar fi bine daca s-ar forma o echipa din 2, 3 persoane care sa se poata ocupa de aceasta sectiune . Daca aveti nevoie de "personal" va stau la dispozitie .

See ya ^.^

#3
So, da, mie personal mi se pare o idee bună. Mor de nerăbdare, ar fi o super idee plus că multor persoane le plac chestiile de genul. Ar fi o idee super să faci o asemenea secţiune pentru că sunt mulţi useri care ar aprecia un să spunem sfat din partea userilor de aici de preferat cineva să-i înţeleagă şi să-i ajute să treacă peste probleme dacă au sau pur şi simplu să simtă nevoie să se deschidă. În legătură cu parolele or smth like that, da sunt de acord. Ar putea veni orice individ să comenteze aiurea şi să-i jignească.

dacă s-ar întâmpla asta, userii nu ar mai fi aşa protejaţi să spun şi s-ar simţi totodată aiurea să vadă că cineva îţi bate joc aşa de ei. Sunt oameni răi unii şi m-aş aaştepta de la orice.
Îmi place ideea, plus că ar veni în scopuri bune.
-

#4
@XtOh: Bineinteles ca iti poti da cu parerea, chiar te rog 4
"Doctorul de suflete" suna bine, astept sa vad daca vine cineva cu o propunere mai buna de nume. Daca nu, asa va ramane.
Si ideea cu echipa suna bine. Cand si daca se va face sectiunea, o sa tin cont de acest lucru deci considera-te ca fiind parte din echipa 4
P.S. Spun "cand si daca" pentru ca astept sa vad ce spun si alti useri. Pe Zup tinem cont de parerea tuturor si daca cei mai multi userii nu ar fi de acord cu asa ceva, va trebui sa ii ascultam 21 Cu toate acestea, e doar o situatie ipotetica, nu vad de ce s-ar opune cineva acestui lucru si cel mai probabil se va face o astfel de sectiune.

@.Lynnu: Ma gandesc sa fac un topic de "inscrieri", in care cei care doresc acces sa posteze si unul dintre administratori sa faca acest lucru. Avem mai departe doua optiuni:

- facem cu parola. Parola va putea fi trimisa prin pm nu doar de administratori ci si de moderatori sau "personalul" de care vorbea XtOh. Dezavantajul ar fi ca acea parola va fi unica si poate ajunge din vorba in vorba la orice user astfel incat oamenii pot afla parola fara sa posteze neaparat in topic. Asta nu ar fi neaparat un lucru rau, pentru ca oameni cu adevarat interesati nu ar trebui sa mai astepte dupa X sau Y sa ii dea pm cu parola. Pe de alta parte, exista riscul teoretic si sa ajunga pe mainile cui nu treubie.

- facem cu usergroup. La acea sectiune vor avea acces doar membrii unui anumit grup. Permisiunile pot fi acordate doar de unul dintre administratori si pot fi revocate tot doar de catre admini. Dezavantajul ar fi ca cei care doresc accesul vor fi nevoiti sa stea dupa mine sau Marina. Avantajul ar fi ca astfel am avea control total asupra celor care acceseaza sectiunea. Cine nu e cuminte ramane fara drepturi si nu mai poate vedea sectiunea si posturile sau, daca intrece cu adevarat masura, ia chiar un ban permanent pe site/forum.

As propune sa facem initial cu parola. In felul asta ar merge mai repede lucrurile acum la inceput. Daca observam ca lucrurile scapa de sub control, trecem pe sistemul cu grupuri.

Astept in continuare raspunsurile voastre. V-as ruga chiar sa dati mai departe link-ul pe mess celor de pe Zup care ar fi interesati de asa ceva, ca sa putem trage weekend-ul acesta o concluzie. De asemenea, daca mai sunt oameni dornici sa faca parte din echipa, sunt rugati sa posteze tot aici.

#5
Ma gandeam la ceva pentru securitate, dar nu stiu sigur daca puteti face si pentru aceasta sectiune . Am observat la fan-fiction un topic ,Regula privind critica ,la care este si un pool. Ati putea merge cam pe acelasi principiu...adica daca se face sectiunea, sa existe un topic cu un pool , unde sa voteze cei care vor sa participe la aceasta "activitate" si cei care nu . Cei care sunt de acord ar putea primi parola , si astfel am putea afla si daca cineva o da altor persoane .
Hmm..sper ca am explicat bine . Nu prea ma pricep pe genul asta de forumuri 71

#6
Se poate, dar nu stiu cat de util ar fi...
Tot nu ai avea cum sa afli cine a dat parola mai departe.
Anyway, macar mi-ai amintit cu ocazia asta sa adaug un poll topicului 21

#7
Yeah, parola ar putea fi oricum răspândită pe mess spre exemplu. Acolo nu ai de unde ştii cine a transmis parola şi cine nu. Poate dacă ai face secţiunea să spunem accesată doar de anumiţi useri cu un anume număr de posturi să spunem. Asta ar fi ceva, dar chiar şi aşa mă gândesc că vine X şi vrea să intre şi să spunem are 43 de posturi şi să spunem secţiunea cere 90 de posturi. Se duce la secţiunea quiz şi postează în prostie apoi face într-o zi 100 de posturi şi poate accesa secţiunea. aH Că mi-am amintit ceva la quiizzzz :d mă duc să o pun la idei pentru zup.

[edit] ah că mi-am amintit ai putea să faci secţiunea vizibili doar de useri. Aşa încât doar userii să o poată accesa şi binenţeles aici ar fi problema. Că oricine din afară poate să-şi facă cont şi să vrea să acceseze secţiunea. Mie una mi-ar plăcea foarte tare. The same as Xtoh mă ofer.
-

#8
De ce nu, e o idee interesanta. Ar fii interesanta o astfel de sectiune, dar "personalul" sau trebuie ales cu grija, avand in vedere ca unii useri se ofenseaza foarte usor.
Acum, privind securitatea... daca tot vreti parola, ar putea fii una "dinamica", nu aceeasi.
Dar eu tot nu inteleg de ce va trebuie parola. Sectiunea va fii ascunsa, iar cei care vor sa intre ar putea face o "cerere" aici, iar de aici il "preia" unul dintre cei care se ocupa de sectiune, iar respectivul iti spune tie sau marinei sa-i dea accesul.
[Imagine: eeeled-1_zpse54e7424.png]

#9
De-aia am zis de faza cu usergroup-ul.
Sectiunea poate fi setata astfel incat sa fie vizibila doar de cei care fac parte din acel grup. Bineinteles, tot doar cei din grup vor putea posta acolo.
Am putea face un topic de inscrieri unde sa posteze cei care doresc acces iar daca cei din echipa de acolo nu au nimic impotriva, administratorul trece acel user in grup.

Totusi, nu trebuie nici sa exageram cu grija, nu stiu daca vor fi chiar atat de multi dornici sa intre special ca sa faca misto 21 Doar sa fim prevazatori, atata tot... daca unii vor sa discute probleme mai personale, sa facem astfel incat sa nu poata intra si citi chiar oricine.

#10
nu merge sa fie categoria setata astfel incat sa nu apara pe forum si sa nu o poti accesa decat cu linkul? Dunno, vazusem smecheria asta pe altundeva~ Although mi-ar palcea sa fie password protected.

Si sustin ideea xD



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce nume credeti ca ar trebui sa aiba noua sectiune? Flaw 12 9.051 05-07-2010, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Flaw


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)