In cadrul topicului "Idei noi pentru Zup", XtOh ne-a sugerat urmatorul lucru:
Raspunsul meu a fost urmatorul:
Ce parere aveti despre o astfel de sectiune?
Ar fi o idee buna? V-ar tenta?
De asemenea, sunteti de acord sa fie una parolata si sa nu primeasca acces chiar oricine acolo?
Si nu in ultimul rand, in eventualitatea ca vom decide sa facem o astfel de sectiune, ce fel de sugestii de nume ati avea? Eu ma gandeam la ceva de genul "Sfaturi" sau "La psiholog".
XtOh A scris:De asemenea, ar fi interesant sa existe si o sectiune dedicata userilor...un loc in care acestia sa zica unele din probleme care le au, pentru a afla si parerea altora, sau chiar solutii ,si un user sau mai multi sa-si ia rolul de gazda/ psiholog
Raspunsul meu a fost urmatorul:
Flaw A scris:Ideea cu sectiunea e foarte, foarte buna. Cred ca ar fi indicat sa facem una parolata, astfel incat sa nu poata intra oricine pe forum si sa vada mesajele de acolo ci sa aiba acces doar userii cu un numar minim de posturi. Asta ca sa fim siguri ca nu vor intra tot felul de personaje dubioase care sa faca misto de utilizator
Ce parere aveti despre o astfel de sectiune?
Ar fi o idee buna? V-ar tenta?
De asemenea, sunteti de acord sa fie una parolata si sa nu primeasca acces chiar oricine acolo?
Si nu in ultimul rand, in eventualitatea ca vom decide sa facem o astfel de sectiune, ce fel de sugestii de nume ati avea? Eu ma gandeam la ceva de genul "Sfaturi" sau "La psiholog".