21-07-2010, 05:30 PM
Lăsând la o parte problemele care le întâmpin cu fiecare profesor în parte , pentru că nici unul nu este perfect sau cum vor muşchii mei , ca să zic aşa , eu îl urăsc pe profesorul de sport . Fiecare om are defectele lui , aşa cum şi ceilalţi profesori au mici defecte , dar acest om , singurul profesor de la clasa mea [ da , restul sunt femei ] , este un obsedat şi zici că are un început de demenţă . Nu are milă de noi şi nu ar ezita să ne pună în situaţii stânjenitoare , îi place să îşi bată joc de noi . Deşi toată clasa are numai note de zece la ora de sport şi uneori ne mai lasă să chiulim , pur şi simplu ne dă drumul de la oră , pentru că ora cu el e mai mereu ultima . Dar face mereu mişto de noi , pe fetele zici că mai are puţin şi le violează , deşi nu , nu face asta , dar ba îi vine să ne îmbrăţişeze sau mai ştiu eu ce , ew , este atât de enervant . Noroc că pe mine mă lasă în pace şi numai când îi vine lui , îmi tot zice că sunt prea cuminte şi mă îmbrăţişeză de îmi vine să intru în pământ . Mda , are şi zile când se poartă ca un om normal , dar rar . Şi odată mi s'a făcut rău la oră şi abia s'a îndurat să mă lase să merg în clasă . I hate him so much ^^ .