14-07-2009, 06:35 PM
Citat: Te-ai g�ndit, m?car a?a, c? net-ul t?u e shitty? ^^ Eu nu am avut ever problema asta.
Nu. Am R.D.S si merge foarte foarte bine. Daca nu ar merge bine s-ar vedea si pe celalte site-uri, cred eu.
Citat: �ntrebare: Folose?ti IE? [adic? Internet explorer] Dac? da, �?i recomand Mozilla Firefox ^^ Dar c�nd intri direct pe forum, mai g?se?ti postul pe caer-l cau?i? ?la avertizat pe mail? [ce exprimare xD] Dac? nu, e sigur c? a fost ?ters => link invalid => normal c? nu deschide. >.< [wtf am i saying? ._.]
Nu cred ca sunt chiar atat de incuiata la minte incat sa nu incerc toate posibilitatile. Si sa iti spun ceva. Folosesc numai firefox.
Acum, reluam si apoi inchei discutia ca a degenerat in altceva.
1. In momentul in care sunt anuntata pe mail ca am primit un coment nou, de ex., daca incerc sa deschid direct de pe link-ul din mail, imi da eroare. Daca intru in zup si il caut, il gasesc acolo.
2. Daca incerc sa deschid ficul altei persoane dintr-un link, nu merge, trebuie sa il caut in liste.
Daca m-am facut inteleasa, daca nu eu zic sa terminam discutia ca deja nu mai are nici un inteles.
M-am convins si incerc sa merg asa mai departe.
P.S.
@ Yulobo.
Niciodata nu sterg mail-urile sau mesajele de pe site-uri. Sunt pastrate atat cele primite cat si cele trimise. Absolut toate.
Duetul Crepusculului --- >>> http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4460