27-12-2010, 09:04 PM
Capitolul 5.
<Prezentarea prietenilor.>
A tot amanat asa toate pauzele .L-a ore, nici atat nu am fost atenta .Gandul mi-a zburat in alte partii.Eram foarte curioasa s-a ii cunosc pe prietenii lui.Si iata ca a sosit momentul,
dupa toate orele in care nu am fost atenta.Sper sa se merite.Oh,Edward iar a luato inainte!Imi i-au rucsacul in spate , cartile in mana si ma grabesc spre locul intalnirii.Uite-i!Si incerc sa ma grabesc.Fiind neatenta un tip inalt de vreo 2 metri nu stiu cum s-a impiedicat si ma trantit la podea .Toate cartile pe jos..eu cu o durere marea de cap .Of , asta imi mai trebuia !
-Imi pare foarte rau ,!Spune tanarul incercat sa ma ridice.
-Ah,nu-I nimic..Atunci m-am ridicat si m-am uitat la el .Era foarte dragut ,el imi zambii.Avea parul brunet ,ochii caprui ..era asa chipes si era imbracat la costum.
-Stai asa, sa te ajut sa iti ridici cartile!
-Nu, lasa ,ma descurc!
-Hai Oana, astazi !strica Edward din capul holului.
Imi ridic repede cartile cu ajutorul baiatului si ma grabesc sper Edward.
-Imi pare foarte rau , strica tipul !
-Nu-i nimic !ii repet eu.Ah ,capul meu !
-Ce-i cu tine de intarzii asa!Te lasa omul in urma un pic si tu ai de gand sa te omori ?!Te-ai lovit rau?
-Nu, n-am nimic grav !Doar o mica lovitura la cap .Hai sa ne grabim!
Ajunsi unde trebuia, Edward ii salute in felul sau pe prietenii lui si incepe sa mi-I prezinte.
-El e Josh,Andrei si Dan.Prietenii ea e Oana!
-Buna, imi pare bine!le spun eu pe un ton rusinos .
-Si noua , draga Oana!spun baietii in cor.
Si dupa am plecat cu ei de la scoala .Pareau de treaba , un pic cam nebunii si parca ma priveau un pic cam ciudat .Ori sunt eu ciudata , ori ei !Si totusi gandul imi zbura la tanarul acela .
-Bai Edward , noi o luam pe drumul nostru.Pa pa !Pa , Oana !spun baietii
Dar totusi gandul meu era in alta parte.
-Pa , Oanaa!
-Hm?!Aaa..pa pa baietii !Mi-a parut bine!
-Esti cam ciudata azi!Ce-I cu tine?S-a intamplat ceva?intreaba Edward
-E na , ciudata!Nu s-a intamplat nimic !Numai ca nu stiu ce a fost cu mine astazi .
Drumul acesta am fost cam tacuti.
No bine , pa pa !Ne vedem maine !
Mergand pe drum ma tot gandeam ce sa ii spun Juliei ..Fiindca parea ceva aiurea ca cineva a dat peste mine si ma lovit .Oh ,doamne !Ce neatenta pot sa fiu !
Ajunsa acasa ..m-am asigurat ca nu-I nimeni .M-am descaltat repede, mi-am aruncat rucsacul in camera si m-am dus in bucatarie sa caut niste ghiata pentru cap.Am mancat repede o salata de legume si doua sandwichuri si m-am dus sa imi fac temele pentru ziua de maine.Cand Julia a ajuns acasa , pe la vreo 12:30 eu dormeam .Asa ca nu am mai avut timp sa le salutam. De dimineata…
<Prezentarea prietenilor.>
A tot amanat asa toate pauzele .L-a ore, nici atat nu am fost atenta .Gandul mi-a zburat in alte partii.Eram foarte curioasa s-a ii cunosc pe prietenii lui.Si iata ca a sosit momentul,
dupa toate orele in care nu am fost atenta.Sper sa se merite.Oh,Edward iar a luato inainte!Imi i-au rucsacul in spate , cartile in mana si ma grabesc spre locul intalnirii.Uite-i!Si incerc sa ma grabesc.Fiind neatenta un tip inalt de vreo 2 metri nu stiu cum s-a impiedicat si ma trantit la podea .Toate cartile pe jos..eu cu o durere marea de cap .Of , asta imi mai trebuia !
-Imi pare foarte rau ,!Spune tanarul incercat sa ma ridice.
-Ah,nu-I nimic..Atunci m-am ridicat si m-am uitat la el .Era foarte dragut ,el imi zambii.Avea parul brunet ,ochii caprui ..era asa chipes si era imbracat la costum.
-Stai asa, sa te ajut sa iti ridici cartile!
-Nu, lasa ,ma descurc!
-Hai Oana, astazi !strica Edward din capul holului.
Imi ridic repede cartile cu ajutorul baiatului si ma grabesc sper Edward.
-Imi pare foarte rau , strica tipul !
-Nu-i nimic !ii repet eu.Ah ,capul meu !
-Ce-i cu tine de intarzii asa!Te lasa omul in urma un pic si tu ai de gand sa te omori ?!Te-ai lovit rau?
-Nu, n-am nimic grav !Doar o mica lovitura la cap .Hai sa ne grabim!
Ajunsi unde trebuia, Edward ii salute in felul sau pe prietenii lui si incepe sa mi-I prezinte.
-El e Josh,Andrei si Dan.Prietenii ea e Oana!
-Buna, imi pare bine!le spun eu pe un ton rusinos .
-Si noua , draga Oana!spun baietii in cor.
Si dupa am plecat cu ei de la scoala .Pareau de treaba , un pic cam nebunii si parca ma priveau un pic cam ciudat .Ori sunt eu ciudata , ori ei !Si totusi gandul imi zbura la tanarul acela .
-Bai Edward , noi o luam pe drumul nostru.Pa pa !Pa , Oana !spun baietii
Dar totusi gandul meu era in alta parte.
-Pa , Oanaa!
-Hm?!Aaa..pa pa baietii !Mi-a parut bine!
-Esti cam ciudata azi!Ce-I cu tine?S-a intamplat ceva?intreaba Edward
-E na , ciudata!Nu s-a intamplat nimic !Numai ca nu stiu ce a fost cu mine astazi .
Drumul acesta am fost cam tacuti.
No bine , pa pa !Ne vedem maine !
Mergand pe drum ma tot gandeam ce sa ii spun Juliei ..Fiindca parea ceva aiurea ca cineva a dat peste mine si ma lovit .Oh ,doamne !Ce neatenta pot sa fiu !
Ajunsa acasa ..m-am asigurat ca nu-I nimeni .M-am descaltat repede, mi-am aruncat rucsacul in camera si m-am dus in bucatarie sa caut niste ghiata pentru cap.Am mancat repede o salata de legume si doua sandwichuri si m-am dus sa imi fac temele pentru ziua de maine.Cand Julia a ajuns acasa , pe la vreo 12:30 eu dormeam .Asa ca nu am mai avut timp sa le salutam. De dimineata…
â— â— Iubesc si voi fi iubita â— â— Imi voi dorii â— â— Voi castiga si voi pierdeâ— â— Voi visa si visele ajung realitateâ— â— Imi iubesc prietenii â— â—
:love:
â— â—Unde e Momo?:blink:
â— â—Snowy and Love_neji_Forever .. Me too â— â—
:bye:
:love:
â— â—Unde e Momo?:blink:
â— â—Snowy and Love_neji_Forever .. Me too â— â—
:bye: