08-04-2010, 03:59 PM
Eu una cred k o prietenie nu se poate descrie in cuvinte.In ziua de azi nu mai exista prieteni adevarati ci doar prieteni falsi care in fata se comporta frumos cu tine doar pt a profita de tine,iar in spate te barfesc. acum 2 ani am realizat ceea ce imi spunea cineva odata:ca nu exista prieteni adevarati.Timp de 4 ani am suferit crezand ca fostele mele colege din 5-8 imi erau prietene bune.Le ajutam la toate lucrurile,nu exista lucru cu care sa nu le ajut.Fie la teme,teste,proiecte si multe altele.Abia cand eram la sfarsitul clasei a 8-a mi-am dat seama ce fel de fete sunt.Am fost o zi bolnava si nu m-am putut sa ma duc in aceea zi,iar colega mea de banca le-a inregistrat cand ma barfeau zicand ca sunt proasta si ca ma pot fraieri cum vor ele.In fiecare zi colega mea imi zicea ca sunt niste increzute care doar profita de pe urma mea , dar eu nu am crezut-o,pana cand mi-a aratat aceea inregistrare.De atunci mi-am dat seama cat de multa dreptate avea.Mi-am dat seama ca ea este cea mai buna prietena a mea.Ea a fost sinura care mi-a deschis ochii si mi-a aratat ca celelalte profita de pe urma mea.Pana la sfarsitul clasei a 8-a nu le-am mai bagat pe celelalte in seama.Anul trecut cand am intrat la liceu am avut norocul sa intru ca colega mea in aceeasi clasa.De atunci suntem cele mai bune prietene.