Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pretty Little Liars

Ma bucur ca-i un topic deschis pe subiectul asta. Din cate observ nu prea urmaresc serialul asta decat foarte putini de pe Zup. Ma alatur si eu, pentru ca-mi place foarte mult serialul. Pacat ca trebuie sa asteptam mult pentru urmatorul episod. Pauza din vara pana in octombrie a fost destula, dar ne-au mai dat inca o pauza ;D

1) Ce parere aveti despre serial?
Il ador. Pur si simplu, genial si foarte realist. Din nefericire, se intampla multe in lumea reala si s-au inspirat bine producatorii serialului. Imi place suspansul si au reusit sa-l mentina. Faptul ca nici macar acum nu cunoastem identitatea adevarata a lui A nu ma face decat sa spun cuvinte de lauda la adresa producatorilor. Genial! Merita vizionat, pentru ca avem ce invata din el.
2)Care este personajul preferat dintre cele 4 fete ? [ La mine este Emily ]
Pai, imi plac toate, pentru ca fiecare au acel "ceva" care-ti atrag atentia. Aria este sensibila, oarecum matura (mai ales dupa experienta neplacuta cu parintii ei), dar in acelasi timp copilaroasa si indragostita (lulea dupa Ezra). Emily este foarte prietenoasa, mereu in cautarea unei persoane de care sa se indragosteasca si care sa primeasca acelasi raspuns 21 si de asemenea putin sensibila, dar nu la fel ca Aria. La inceput, Hanna mi-a parut bitchy, ceva mai mult, dar cu timpul a inceput sa-mi placa si personalitatea ei: complexata, dar cu timpul a lasat-o mai moale, desi s-a ascuns dupa latura asta bitchy; este romantica, sensibila si foarte indrazneata. Si nu in ultimul rand, Spencer: cea mai tare, pentru ca desi e putin speriata de actiunile lui A si faptul ca-s mereu urmarite, nu se lasa invinsa; foarte desteapta, dar si sensibila.
3) Care e baiatul preferat ?
Hmmm, nu stiu 4 inainte imi placea Caleb. Pacat ca a iesit din peisaj, dar in sezonul doi a inceput sa-mi placa de Toby.

V-a placut episodul 13? Au aparut noi indicii in legatura cu A 21
Foarte tare!
[Imagine: mboi6o.png]

Răspunsuri în acest subiect
Pretty Little Liars - de PeekaBoo - 26-10-2011, 06:36 PM
RE: Pretty Little Liars - de Crissu'Blacker - 12-11-2011, 01:31 PM
RE: Pretty Little Liars - de Abbeh. - 12-11-2011, 07:27 PM
RE: Pretty Little Liars - de Juliette - 12-11-2011, 11:27 PM
RE: Pretty Little Liars - de βεκi - 13-11-2011, 01:01 AM
RE: Pretty Little Liars - de Daria - 28-05-2012, 11:37 PM
RE: Pretty Little Liars - de Ryuu - 02-06-2012, 03:41 PM
RE: Pretty Little Liars - de Queen of Darkness - 05-01-2014, 05:33 PM