05-02-2008, 02:44 AM
Offtopic:Ce cauta topicul asta aici? oO) N`ar trebui sa fie pe la un topic de desene animate sau...ceva?
Ontopic:
OK....hai sa fac si eu aluzie la prietenele mele care parca au 12 ani *nici nu zici k au 15*
Prea mult H2O,atunci cand incepi si iti modelezi pozele si iti pui coada
-Te dai drept un personaj din cele 3 si incepi si spui dupa ce te uzi"peste 10 minute ma fac sirenaa!"
-Te certi cu celalalte prietene pentru simplul fapt k s-au pozat ca si rikki atunci cand se uita intr-o cana
-Incepi si te fortezi sa ai aceleasi gusturi cu personajul preferat
Prea mult H2O cand e prea mult H2O....
Ontopic:
OK....hai sa fac si eu aluzie la prietenele mele care parca au 12 ani *nici nu zici k au 15*
Prea mult H2O,atunci cand incepi si iti modelezi pozele si iti pui coada
-Te dai drept un personaj din cele 3 si incepi si spui dupa ce te uzi"peste 10 minute ma fac sirenaa!"
-Te certi cu celalalte prietene pentru simplul fapt k s-au pozat ca si rikki atunci cand se uita intr-o cana
-Incepi si te fortezi sa ai aceleasi gusturi cu personajul preferat
Prea mult H2O cand e prea mult H2O....
Pace,Fratilor!
Why would you care about what I like?
Why would I care about what you don't like?
Nu poluati!
Arta Pacii incepe cu tine. Munceste cu tine insuti si lasa Arta Pacii sa se manifeste in toate activitatile tale. Fiecare are un spirit care poate fi rafinat, un corp care poate fi educat si o cale corespunzatoare pe care sa o urmeze. Esti aici pentru a-ti cunoaste si manifesta ceea ce este sacru in tine. Adu Pacea in propria-ti viata si dupa aceea aplica Arta la tot ce te inconjoara
Why would you care about what I like?
Why would I care about what you don't like?
Nu poluati!
Arta Pacii incepe cu tine. Munceste cu tine insuti si lasa Arta Pacii sa se manifeste in toate activitatile tale. Fiecare are un spirit care poate fi rafinat, un corp care poate fi educat si o cale corespunzatoare pe care sa o urmeze. Esti aici pentru a-ti cunoaste si manifesta ceea ce este sacru in tine. Adu Pacea in propria-ti viata si dupa aceea aplica Arta la tot ce te inconjoara