17-10-2010, 03:47 PM
Pozele userilor
|
17-10-2010, 08:09 PM
ok...sa vedem...me too
am sa le las asa pentru ca nu merg altfel,sorry scz,asta e cam neclara se vad si cateva postere that's all!^^ Time flies by, someday I’ll lift my teary gaze at your words I didn’t see it, I took your strength and kindness for granted Don’t tell me “It was fun†anymore In my dreams I only see how I could do it over again
18-10-2010, 12:32 PM
eh, nu vreau sa ma laud, dar eu nu imi edit pozele, si nu miam editat niciodata, si nici nu am sa fac vreodata ca nu imi place. cum arat arat. asta e . nu vreau sa ma mint ca sunt fotogenix
18-10-2010, 06:09 PM
miss serenity esti foarte draguta. La fel si ☆ Pr!nce$s [ã§ã‚Šã‚].
Numai useri darguti sunt pe forumul asta. And let's be on topic: I belive I can fly Hmm... What the...?! Tenderest touch leaves the darkest of marks, And the kindest of kisses break the hardest of hearts ~Florence + The Machine
18-10-2010, 09:58 PM
Mersi Unia pentru complimente!^^
Deci, ca sa nu se mai auda de photoshop sau alte chestii... 1. Pozele au fost facute de o prietena care ii place sa se joace cu modificarile! 2. uitati si o poza fara edit fara make-up sau alte chestii adaugate...just natural by my phone http://s681.photobucket.com/albums/vv175...C03760.jpg Time flies by, someday I’ll lift my teary gaze at your words I didn’t see it, I took your strength and kindness for granted Don’t tell me “It was fun†anymore In my dreams I only see how I could do it over again
18-10-2010, 10:28 PM
Princess, esti mult mai draguta cand nu pozezi si pozele sunt modificate in defavoarea ta fiindca te imbatranesc aiurea.
jos palaria, faci spam cam mult, abtine-te. Asta a fost inainte sa-mi vopsesc parul xD, calitate proasta de webcam probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Pozele userilor 2 | 553 | 309.441 |
03-06-2013, 11:04 AM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
5 Vizitator(i) |